Visszatér a Légli Pódium

Első fellépő a Blues MD!

A Légli Szőlőbirtok borászati tevékenysége során mindig is hangsúlyozta a borkultúra meghatározó szerepét. Szemléletük szerint ebbe beletartozik az, ahogyan művelik a szőlőiket, és ahogyan vendégül látják a boraik iránt érdeklődőket. Ezen a gondolatmeneten haladva a bor és egy művészeti ág - jelen esetben a zene - együttes megjelenését is szorgalmazzák.

Pár év kihagyás után 2024-ben ismét visszatér a Légli Pódium. Bizonyára sokan szívesen emlékeznek vissza a korábbi évek Pódium-programjaira és az ott átélt élményekre, ahol többek között fellépett már Ferenczi György és a Rackajam, Pál István Szalonna, Lovász Irén, Herczku Ágnes, valamint a Takáts Tamás Blues Band is.

Idén nyáron három alkalommal is invitálják a zene és borrajongókat a Légli Pódium-ra Tömörpusztára, a volt Jankovich majorba, ahol egyedi hangulattal, Légli borokkal és pezsgőkkel, street fooddal várnak mindenkit.

Június 22-én, szombaton este a Blues MD duó lép fel. (lásd fotó Bácsfalvi Lilla) Szebényi Dániel billenytűs énekes és Gotthárd Mihály gitáros a hazai mezőny legkiemelkedőbb zenészei közé tartoznak, akik több különböző formációban muzsikálnak, többek között a Tátrai Tibor fémjelezte honi szupergroup, a godfater. oszlopos tagjai. Izgalmas felállás, vérbeli blues és rock élmény, saját dalokkal és feldolgozásokkal.

Az egyedi hangulatú programsorozat további eseményein július 19-én a rozsnyói születésű gitáros együttese, a Pál Balázs Jenő és Barátai formáció örvendezeti meg a közönséget jófajta bluesmuzsikával, míg augusztus 09-én pedig az erdélyi népzenét magas színvonalon művelő Heveder Zenekar koncertjén vehetnek részt az érdeklődők.

További információk facebook.

Légli Pódium

Tömörpuszta – Jankovich major

június 22.  – Blues MD (Szebényi Dániel és Gotthárd Mihály)

július 19. - Pál Balázs Jenő és Barátai

augusztus 9. - Heveder

- Blues MD jegyvásárlás itt.

- Pál Balázs Jenő és Barátai jegyvásárlás itt.

- Heveder Zenekar jegyvásárlás itt.