A Luxemburg grófja szeptembertől a József Attila Színházban

Az operett kedvelőinek idén ősszel egy különleges meglepetéssel készül a József Attila Színház, hiszen szeptembertől a világhírű operett, Lehár Ferenc: Luxemburg grófja kerül színpadra, amely felejthetetlen szórakozást és zenei élményt ígér minden néző számára.

A „Non-stop dínom-dánom, míg élek meg nem bánom” jelmondat tökéletesen tükrözi az előadás szellemiségét – a darab az élet habzsolásáról, a szerelem különféle arcairól és a pillanat megéléséről szól, mindezt fergeteges humorral és lehengerlő zenével fűszerezve.

Egy klasszikus új köntösben: garantált siker!

A Luxemburg grófja operett különlegessége nemcsak a varázslatos történetben és a fülbemászó dallamokban rejlik, hanem abban is, hogy a szövegkönyvet a méltán elismert szerzőpáros, Galambos Attila és Szente Vajk jegyzik. Az alkotók immár 14 éve bizonyítják kreativitásukat, és ez az előadás sem lesz kivétel Szente Vajk rendezésében, friss, modern köntösben kerül a közönség elé ez a klasszikus mű, miközben megőrzi a műfaj minden szépségét és eleganciáját.

Szerelem, humor, életöröm – minden egy darabban!

A történet középpontjában René, a fiatal párizsi festő áll, akinek élete egyetlen pillanat alatt fordul meg, amikor váratlanul örökséghez jut a rejtélyes Luxemburg grófja jóvoltából. A darabot átszövik a szívhez szóló, humoros jelenetek, amelyek révén a nézők felfedezhetik az emberi érzelmek sokszínűségét, valamint a szerelem különféle árnyalatait – a plátói vonzódástól kezdve, a szenvedélyes szerelmen át, egészen a sírig tartó hűségig.

A József Attila Színház kiváló szereplőgárda garantálja, hogy a Luxemburg grófja igazi színházi élményt nyújt, tele humorral, romantikával és elragadó zenével.

A főszerepekben Fekete Gábort láthatjuk Renéként, míg Fila Balázs Sir Basilt formálja meg. Horváth Csenge életre kelti Angèle Didier színésznőt, míg Blazsovszky Ákos Armand Brissard, festő szerepében tűnik fel. Tóth Angelikajátssza Juliette Vermont énekesnőt, Pikali Gerda McCafé kabinetfőnök szerepében brillírozik, Chajnóczki Balázs pedig Big Mac, a testőr karakterét alakítja. Horváth Barnabás McDrive sofőrként, Szabó Emília Kokozov grófnőként, Zöld Csaba Jacques, az apacs szerepében, Horváth Sebestyén Sándor pedig esküvőszervezőként jelenik meg. Kucskár Kamilla Sidonia, önjelölt aktmodellként, míg Károlyi Krisztián Pélégrin anyakönyvvezetőként bűvöl el minket.

Ne hagyja ki!

Ha egy felejthetetlen, lélekmelengető, ugyanakkor szórakoztató estére vágyik, a Luxemburg grófja a tökéletes választás. A József Attila Színház elhozza Önnek Párizs varázslatos hangulatát, ahol a szerelem, a zene és a humor non-stop dínom-dánommal tölti meg az estéket. Szeptembertől minden előadás egy újabb kaland, amelyen garantáltan nem fog unatkozni!