2018. július 17. - kedd

Váratlan meglepetés a Zimmer Feri 2. forgatásán

Kinyomtatom...

A Zimmer Feri rosszcsont Petije, Bíró Attila titokban, detektíveket leköröző nyomozás, és több ezer kilométer megtétele után toppant be a kultuszfilm második részének forgatására. A kollégák nem hittek a szemüknek, amikor meglátták az azóta felnőtté vált kedvencet.

A minap régen látott ismerős lepte meg a Zimmer Feri 2. stábját. Az első részben feltűnt huncut kisfiú, Peti, azaz Bíró Attila jelent meg a vidéki kastély lépcsőjén. Az egykori főszereplő egészen a Kajmán-szigetekről utazott forgatás helyszínére.

„Amikor hallottam, hogy lesz Zimmer Feri 2, ráadásul a régi csapattal, kinyomoztam, hol forgatnak, és leugrottam Ráckevére. Csak a háttérből figyeltem a felvételt, de egyszer csak Kovács Vanda kiszúrt. Vicces volt, ahogy meglepetésében csak mosolygott a kamera előtt. Furcsa volt 14 év után újra találkozni, ráadásul, amikor a film készült, még nagyon kissrác voltam. Más volt a hangulat, sok mindenkit nem ismertem, de nagyon szerettem forgatni, és Tímár Péter bácsival beszélgetni” - meséli a nosztalgiázás élményeit fülig érő mosollyal Bíró Attila, aki az eltelt tizenkét év alatt komoly férfivá érett. S bár a nagysikerű Zimmer Feri után nem lett hivatásos színész, megtudtuk, a fiatalkorát végigkísérő művészvilág néha hiányzik neki. Attila elmondta, a vendéglátásban találta meg számításait.

Bíró Attila és Tímár Péter a Zimmer Feri 2. forgatásán

„A Színművészeti Főiskolára tett sikertelen felvételi után bejutottam a Gazdasági Főiskola Idegenforgalmi szakmenedzser szakra. Ott ismerkedtem meg a vendéglátással, amellyel azóta foglalkozom. A színész szakra többet nem jelentkeztem, amit egyedül a szüleim bánnak” – mesélte.

Attila amilyen hirtelen csöppent bele a filmezésbe, ugyanolyan hamar szeretett bele a vendéglátásba, és kapott a kínálkozó külföldi lehetőségeken. Folyami majd tengeri hajókon felfedezte a világot, végül kikötött a Kajmán-szigeteken Grand Cayman-en.

„Kivételesen szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis a barátaimat sikerült a lehetőségekhez képest megtartanom, és a szüleim sem hányták fel soha, hogy nem vagyok túl gyakran otthon. Kicsit hiányzik a színészet, de nem vagyok biztos benne, hogy már tudnám csinálni. Akkor a mostani életem hiányozna.” – tette hozzá Attila, aki egy kellemes délutánt töltött el a stábbal, majd néhány napra rá visszautazott munkahelyére. A Zimmer Feri második részét pedig biztosan megnézi.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Főszerepben Anna Netrebko, Jonas Kaufmann, Rolando Villazón, Erwin Schrott és Juszif Ejvazov.

plakát

Tom Cruise és Penélope Cruz zseniális thrillerével folytatódik a Paramount Nyári Mozi.

plakát

2018. július 17-18. Balatonfüred, Kisfaludy Galéria.