2018. szeptember 25. - kedd

Kings Of Leon: Come Around Sundown

Kinyomtatom...

A Kings Of Leon 2010. október 18-án megjelentette soron következő, felfokozott izgalommal várt ötödik stúdióalbumát "Come Around Sundown" címmel. Az albumot a New York-i Avatar Studiosban rögzítették, és ismét Angelo Petraglia és Jacquire King voltak a lemez producerei. Az új album első kislemezdala a "Radioactive".

A "Come Around Sundown" a banda hatalmas sikereket elért 2008-as "Only By The Night" című albumát követi, mely eddig több mint 6 millió példányban kelt el világszerte és négy Grammy-díjat hozott a fiúknak. Az új lemez egy újabb merész kinyilatkoztatás a tennessee-i Nashvilleből származó kvartettől, akik az elmúlt két évben szűnni nem akaró kreativitásuknak köszönhetően a világ egyik legnagyobb bandája lettek.

Kings Of Leon: Come Around Sundown

Ahogy már bebizonyosodott karrierjük korábbi szakaszában, a Kings Of Leon imád dolgozni. Legyen szó dalszerzésről, stúdiózásról vagy turnézásról, a banda állandóan mozgásban van. Ahogy befejezték az "Ony By The Night" című albumhoz kapcsolódó turnét, rögtön stúdióba vonultak, hogy 2010. februárjában, hogy új dalokat készítsenek. Júniusban pedig már ismét úton voltak, felléptek szülőállamuk rangos fesztiválján a Bonnaroo Music & Art Fesztiválon, majd a londoni Hyde Parkban adtak fergeteges koncertet karrierjük legnagyobb fellépésén 65.000 néző előtt (melyre percek alatt kelt el minden jegy), július óta pedig Észak-Amerikában turnéznak. A csapat headliner volt az Outside Lands Music & Arts fesztiválon San Franciscoban a legendás Golden Gate Parkban is nemrég.

Az új album papírtokos normál, 2 CD-s deluxe változatban és bakelit LP-n is megjelent. A deluxe változat második lemezén egy további új dal (Celebration), valamint a Radioactive és Closer című dalok egy-egy remixe hallható.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Sóhajok misztikus thrillert a hazai közönség 2018. november 8-ától láthatja a mozivásznakon, a Cinetel filmforgalmazó jóvoltából.

plakát

2018. szeptember 27. (csütörtök), 19.30, Papp László Budapest Sportaréna.