Megnyitotta kapuit az ABBA World

Az ABBA World lenyűgöző interaktív kiállítás először Győrben mutatkozik be az európai kontinensen a nagyközönség előtt, így a mai nap hivatalos megnyitójának meghívottjai valóban különleges vendégeknek érezhették magukat, hiszen ők élhették át újra igazán az ABBA varázslatos világát először.

Az ABBA World-öt Csepregi Éva – a magyar ABBA– mint az ABBA World háziasszonya, Magnus Danielsson, a Touring Exhibitions elnöke és Őexellenciája Cecilia Björner svéd nagykövetasszony köszöntötték Magyarországon és ünnepélyesen megnyitották a kiállítást.

A Mamma Mia! és a Dancing Queen még a kiállítás megtekintése előtt tehetséges fiatalok által csendült fel újra, az RTL Klub tehetségkutatójának döntősei fakadtak dalra, üdvözölve az ABBA- varázst.

Az ünnepélyes szalagátvágás után kitárult az ABBA World győri kapuja és a vendégek maguk alakították az ABBA World történelmét. Karaokeztak, táncoltak a legnagyobb ABBA-slágerekre, egy színpadon léptek fel a popikonokkal és újrakeverték ízlésük szerint a svéd szuper együttes kultuszművekké ért dalait.