Beyoncé: I Am... World Tour

A Sony Music örömmel jelenti be Beyoncé "I Am... World Tour" című kiadványának megjelenését, mely egy teljes DVD-nyi koncertfilm az énekesnő legutóbbi, több rekordot megdöntő világkörüli turnéjáról.

Az "I Am... World Tour" deluxe változatában megtalálható a koncert DVD egy egyedülálló dokumentumfilmmel együtt, egy CD az élő felételekkel, valamint egy 40 oldalas, színes füzetke - mindez november 29-én jelenik meg. Az "I Am... World Tour" Blu-ray verziója december 6-án kerül a boltok polcaira.

2009. június 1. 16:00 - Beyoncé: I Am... World Tour ©Beyoncé: I Am... World Tour
Beyoncé: I Am... World Tour

Saját cége, a Parkwood Pictures készítette az "I Am... World Tour" című koncertfilmet, melynek producere, rendezője és szerkesztője is maga Beyoncé volt. Ez a film egy kiemelkedő élmény, hiszen nemcsak a különféle koncertekbe pillanthatunk bele, hanem a világ minden táján (Európa városaiban, Ázsiában, Dél-Amerikában és az Amerikai Egyesült Államokban) előadott show-k valódi kulisszák mögötti, az énekesnő szemszögéből készített felvételeibe is, melyek koncertekkel való összefonódása egy felejthetetlen élménnyé varázsolja ezt a kiadványt.

A Beyoncé "I Am... World Tour" című kiadványból ízelítő az alábbi linken található: http://www.beyonceonline.com/us/iamworldtourspot/us

Azon túl, hogy valóban ritka, kulisszák mögötti felvételekbe nyerhetünk betekintést Beyoncé személyes, dinamikus világáról turnéja közben, a filmben láthatjuk 20 #1 sláger lélegzetelállító, színpadra alkalmazott előadását is, ráadásul olyan szupersztárok is vendégszerepelnek benne, mint Kanye West vagy éppen Jay-Z, és mindezt látványos színpadi megjelenítés, egyedi fellépőruhák, világítás és egyéb különlegességek teszik felejthetetlenné.

90 különleges percet tölthetünk a színpadon azzal az énekesnővel, akinek legutóbbi turnéján több mint 1,1 millió rajongó látogatott el 6 kontinens 32 országának több mint 100 előadására!

2009. március és 2010. február között az "I Am... World Tour" Beyoncé harmadik szólóalbumát, az "I Am...Sasha Fierce" című korongot népszerűsítette, melyből világszerte több mint 6 millió példány fogyott a boltok polcairól, és több mint 15 millió digitálisan került értékesítésre, valamint egyedülállóan 6 Grammy-díjat nyert 2010-ben, a legtöbbet, amennyit valaha egy énekesnő egyetlen év alatt nyerni tudott.

Szólókarrierje alatt és a Destiny's Child, minden idők legnépszerűbb női zenekarának megalapítása óta Beyoncé világszerte összesen több mint 130 millió lemezt adott el.