2017. december 17. - vasárnap

Britney Spears megjelenteti új kislemezét

Kinyomtatom...

Britney Spears várva-várt új kislemez dala "Hold It Against Me" címmel tegnap délután debütált az amerikai rádiókban és ma reggeltől már digitálisan is letölthető.

A dal máris fantasztikus visszajelzésekkel büszkélkedhet: a brit Radio 1-on Scott Mills máris a Hét Felvételének választotta, Franciaországban az NRJ, a Fun és a Voltage óránként játssza, Kanadában pedig máris a Top15-be tart a Top40-es listán mindössze egy nap után!

Britney Spears: Hold It Against MeBritney Spears: Hold It Against Me

A "Hold It Against Me" című dalt olyan régi Britney-együttműködők jegyzik, mint Max Martin és Dr. Luke, és ez lesz az első, bevezető kislemez új albumához. Az egyelőre még cím nélküli hetedik stúdióalbum tervezett megjelenése 2011 márciusára tehető, és a Jive Records/Sony Music gondozásában lát majd napvilágot.

Britney 12 éves karrierje során 5 olyan albumot készített, mely Nr.1 pozícióban debütált a Billboard Top 200-as listán, és 24 slágert adott a Billboard Mainstream Top 40-es listának. Összességében Britney Spears az elmúlt évtized egyik legnagyobb lemezeladásokat produkáló énekesnője, aki minden albumával uralta a toplistákat, és több mint 67 millió lemezt adott el világszerte. Korábbi albumai: Baby One More Time (1999); Oops!... I Did It Again (2000); Britney (2001); In The Zone (2003); Blackout (2007); Circus (2008); és a The Singles Collection (2009).

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (8 szavazat)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

John Lennon

Legendás beszélgetésekből adott ki interjúkötetet a Playboy.

Fotó: Rácz Attila

Évekre visszanyúló hagyománya van már annak, hogy a Békéscsabai Jókai Színház időről időre vendégül látja egy-egy előadásán a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által nevelt gyermekeket, az utazásukat is biztosítva.

borító

Megjelent Czanik Balázs új receptkönyve.