2018. február 22. - csütörtök

Ricky Martin: Musica+Alma+Sexo

Kinyomtatom...

2011. február 7-én lát napvilágot Európában a Grammy és Latin Grammy-díjas Ricky Martin várva-várt legújabb, kilencedik stúdióalbuma, a "Musica+Alma+Sexo" (Zene+Lélek+Szex), mely a 2005-ös "Life" című albumot követi a sorban.

Ricky Martin: Musica+Alma+SexoRicky Martin: Musica+Alma+Sexo

Az albumon 10 vadonatúj spanyol nyelvû felvétel, 2 angol nyelvû verzió és egy remix hallható majd. Az album elsõ kislemezdala a "The Best Thing About Me Is You / Lo Mejor De Mi Vida Eres Tu", mely már #1 helyezést ért el a Billboard Latin Pop Airplay listáján Amerikában. A dalhoz már a videoklip is elkészült Carlos Perez Puerto Rico-i rendezõ munkája nyomán, melyet január 10-én mutattak be a VEVO-n:

Az album megjelenése után, március 25-én a "Maria", "The Cup Of Life" és "Livin' La Vida Loca" című slágereket is jegyző, a latin zene egyik legsikeresebb elõadójaként ismert Ricky Martin világ körüli turnéra indul, melynek első állomása hazájában, Puerto Ricoban lesz, Európábaban pedig a nyár folyamán lesz látható a tervek szerint.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Delight IPA

Egész estés sör debütál a kézműves magyar főzde és a világmárka összefogásával.

plakát

A szavazók között 10 db páros belépőt sorsolnak ki a Magyar Filmdíj díjátadó ünnepségére.

plakát

Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további több mint 20 fellépőt az idei felhozatalból.