2018. november 17. - szombat

Ricky Martin: Musica+Alma+Sexo

Kinyomtatom...

2011. február 7-én lát napvilágot Európában a Grammy és Latin Grammy-díjas Ricky Martin várva-várt legújabb, kilencedik stúdióalbuma, a "Musica+Alma+Sexo" (Zene+Lélek+Szex), mely a 2005-ös "Life" című albumot követi a sorban.

Ricky Martin: Musica+Alma+SexoRicky Martin: Musica+Alma+Sexo

Az albumon 10 vadonatúj spanyol nyelvû felvétel, 2 angol nyelvû verzió és egy remix hallható majd. Az album elsõ kislemezdala a "The Best Thing About Me Is You / Lo Mejor De Mi Vida Eres Tu", mely már #1 helyezést ért el a Billboard Latin Pop Airplay listáján Amerikában. A dalhoz már a videoklip is elkészült Carlos Perez Puerto Rico-i rendezõ munkája nyomán, melyet január 10-én mutattak be a VEVO-n:

Az album megjelenése után, március 25-én a "Maria", "The Cup Of Life" és "Livin' La Vida Loca" című slágereket is jegyző, a latin zene egyik legsikeresebb elõadójaként ismert Ricky Martin világ körüli turnéra indul, melynek első állomása hazájában, Puerto Ricoban lesz, Európábaban pedig a nyár folyamán lesz látható a tervek szerint.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.