2018. november 16. - péntek

Új szín a pop-palettán: Crescendo

Kinyomtatom...

Fokozatosan erősítve tör be a hazai gitár-pop élvonalába a Crescendo zenekar. Első lépésként már el is készítették debütáló kislemezüket, melyen öt szám erejéig adnak ízelítőt üdítően fülcsiklandó muzsikájukból. Élőben pedig 19-én a budapesti Gödörben lehet hallani majd a bandát.

A Crescendo az új évtized egyik popzenei reménysége. Hat srác, akik összefogtak, hogy megmutassák, nem csak hogy lehet igényes gitár-popzenét csinálni, de ilyen formában még szükség is van rá.
A hazai zenei palettán meglehetősen egyedülálló színfoltot képviselnek a srácok, mert a fülbemászó és magukat ott kifejezetten jól érző dallamok tartalmas, helyenként pedig kifejezetten vicces szövegvilággal párosulnak.
Első EP-jük a budapesti Soundmaster stúdióban épp mostanában készült el Hidasi Barna kezei és potméterei alatt, de máris fesztiválokra és utánozhatatlan hangulatú teltházas budapesti klubkoncertekre hívják a zenekart és ez mindenképpen figyelemre méltóvá teszi a semmiből valamivé válni készülő bandát.

A kislemez teljes anyaga elérhető - szabad letöltésre - a www.crescendoband.hu oldalon és legközelebb élőben január 19-én, a VilágVeleje Fesztiválon, a Gödör Klubban lép fel a csapat, 21:30-kor.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.

Advent Budapest

Az Advent Budapest kulturális téli fesztivál programsorozata november 23-án veszi kezdetét és december 23-ig tart, a vásár azonban egészen az év végéig, december 28-ig várja a látogatókat.