2018. szeptember 23. - vasárnap

Új szín a pop-palettán: Crescendo

Kinyomtatom...

Fokozatosan erősítve tör be a hazai gitár-pop élvonalába a Crescendo zenekar. Első lépésként már el is készítették debütáló kislemezüket, melyen öt szám erejéig adnak ízelítőt üdítően fülcsiklandó muzsikájukból. Élőben pedig 19-én a budapesti Gödörben lehet hallani majd a bandát.

A Crescendo az új évtized egyik popzenei reménysége. Hat srác, akik összefogtak, hogy megmutassák, nem csak hogy lehet igényes gitár-popzenét csinálni, de ilyen formában még szükség is van rá.
A hazai zenei palettán meglehetősen egyedülálló színfoltot képviselnek a srácok, mert a fülbemászó és magukat ott kifejezetten jól érző dallamok tartalmas, helyenként pedig kifejezetten vicces szövegvilággal párosulnak.
Első EP-jük a budapesti Soundmaster stúdióban épp mostanában készült el Hidasi Barna kezei és potméterei alatt, de máris fesztiválokra és utánozhatatlan hangulatú teltházas budapesti klubkoncertekre hívják a zenekart és ez mindenképpen figyelemre méltóvá teszi a semmiből valamivé válni készülő bandát.

A kislemez teljes anyaga elérhető - szabad letöltésre - a www.crescendoband.hu oldalon és legközelebb élőben január 19-én, a VilágVeleje Fesztiválon, a Gödör Klubban lép fel a csapat, 21:30-kor.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

plakát

Lenyűgöző élménytérben összpontosul a női élet.