2018. szeptember 24. - hétfő

Simply Red: Farewell - Live In Concert At Sydney Opera House

Kinyomtatom...

Itt az utolsó lehetőség, hogy koncertezni lássuk a Simply Red-et. Május 16-án jelenik meg koncert DVD-jük, a “Farewell – Live In Concert At Sydney Opera House”.

Való igaz, hogy a Simply Red karrierje mesekönyvbe illő, és nem csak azért, mert a debütáló albumuk 1985-ben jelent meg „Picture Book” címmel. A zenekar, melyet Mick Hucknal énekes keltett életre Manchester-ben, többé-kevésbé mindent elért, amit a pop-zenében el lehet érni. Slágereiket az egész világon ismerik, több mint 30 top 40-es angol listás számuk van, és világszerte több mint 50 millió eladott lemezzel büszkélkedhetnek. 2010-ben Mick Hucknal lerántotta az utolsó leplet a Simply Red-ről. A zenekar 2010 decemberében búcsúkoncertet adott a londoni O2 Arénában, mely koncertet élőben közvetítették a világ számos mozitermében.

Simply Red: Farewell - Live In Concert At Sydney Opera HouseSimply Red: Farewell - Live In Concert At Sydney Opera House

Május 16-án megjelenik a “Farewell – Live In Concert At Sydney Opera House” címre kersztelt dokumentumfilm az EMI-nál, melyet a brit banda világkörüli turnéján vettek fel. Ez a látványos búcsúkoncert – a rajongók nagy örömére - az összes létező formátumban kapható lesz (CD,CD/DVD, DVD, Blu-ray). A DVD és a Blu-ray a koncert mellett egy exkluzív riportot is tartalmaz Mick Hucknel-lel…

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

plakát

Lenyűgöző élménytérben összpontosul a női élet.