Új David Guetta album jelenik meg a nyár végén

A világslágereiről ismert David Guetta nemrégiben jelentette meg legújabb single-jét, a “Where Them Girls At” című szerzeményt, ami Flo-Rida és Nicki Minaj közreműködésével készült. Ez a dal már a sztár dj / producer ötödik stúdióalbumának előfutára, amely a tervek szerint nyár végén fog a boltokba kerülni. Az új lemez ismét elképesztő sztárparádét vonultat fel olyan együttműködőkkel, mint Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, will.i.am, Akon és további előadók, akiket egyenlőre még nem jelentettek be.

Az új anyag méltó követője lesz Guetta 2009-es, ‘One Love’ című albumának, amely valódi nemzetközi áttörést jelentett a művész számára. ‘One Love’ és az azt követő 2010-es újrakiadás, a ‘One More Love’ CD-k több mint 3 millió példányban fogytak el világszerte, amelyhez kapcsolódó maxilemezekből pedig további 12 millió darab kelt el, olyan slágerekkel gazdagítva a pop zenei palettát , mint a “Sexy Bitch” featuring Akon (háromszoros platina az USA-ban és No. 1 az Egyesült Királyságban), a “When Love Takes Over” featuring Kelly Rowland (11 hétig volt No. 1 szerte Európában), a “Memories” featuring Kid Cudi, “Gettin’ Over You” , amit Chris Willis-szel, valamint Fergie és LMFAO közreműködésével készített és a legutóbbi top hit, a “Who’s That Chick” featuring Rihanna. A ‘One Love’ négy No. 1 maxival büszkélkedhet az Egyesült Királyságban, és négy No. 1 dallal az amerikai Billboard club chart-on, és emellett elnyerte a tekintélyes francia NRJ Music Awardon a Legjobb Nemzetközi Albumnak járó díjat.

2011. május 11. 22:25 - David Guetta ©David Guetta
David Guetta

Guetta tagadhatatlanul mára a világ egyik legkeresettebb és legnagyobb hatást gyakoroló dj / producerévé vált. A Billboard Magazine szerint “sikerült megváltoztatnia a 40 top rádió hangzását”. A ‘One Love’ sikerei mellett David követte el a Black Eyed Peas játszási rekordokat döntögető “I Gotta Feeling” című dalát, akárcsak Flo-Rida “Club Can’t Handle Me” című slágerét, ami szintén No. 1 volt az Egyesült Királyságban és a top 10-ben volt az USA-ban is.

Ebben az évben David felmarkolhatta a második Grammy-díját is (Best Remixed Recording) Madonna Revolver című számához készített remixéért, aki egyébként 2010-ben is kapott ugyanebben a kategóriában díjat a saját szerzeményű “When Love Takes Over”-hez készített átiratáért. Emellett a 2011-es World Music Awards-ról is három díjjal térhetett haza (Best Producer, Best Music Video és Best Commercial Dance Track).

Guetta Snoop Dogg-nak is készített remixet, a “Sweat”-hez, amely a rap ikon nemrégiben megjelent albumán található. Ez a dal is hamar elkerülhetetlenné vált a táncparketteken világszerte.

A ‘One Love’ megjelenése óta David több mint 400 műsort adott az elmúlt két évben. A sztár dj legendás F*** ME I’M FAMOUS party-ja május 26-tól ismét folytatódik minden csütörtökön az ibizai Pacha-ban, így immáron a nyolcadik szezont megnyitva. De mielőtt feltüzelné az ibizai közönséget Guetta bejárja az Egyesült Királyságot, Európát és az Egyesült Államokat, olyan helyszíneket érintve, mint New York, Seattle, Chicago, Washington DC és Boston. Ami számunkra igazán fontos, hogy július 10-én ismét ellátogat a Heineken Balaton Sound Fesztiválra, hogy egy óriásit bulizhasson produkciójára a hazai közönség is!

David Guetta mára egyértelműen a világ egyik DJ óriásává nőtte ki magát, aki világszinten több mint 5 millió albumot és 17 millió maxilemezt adott el karrierjének összességét tekintve. Hihetetlen népszerűségét jelzi az is, hogy Facebook oldalát több mint 18 millió ember követi.