2018. szeptember 19. - szerda

Aurea megkezdte Magyarország meghódítását is

Kinyomtatom...

Annak ellenére, hogy mindössze 23 éves, Aurea hangja erőteljes és magával ragadó. Debütáló albumának első slágerével, a "Busy (For Me)" című szerzeménnyel rekord sebességgel hódította meg a portugál rádiókat, és múlt héten már a Mahasz Rádiós Top40 listán is bemutatkozott a #30 pozícióban, miután több hazai rádió is, köztük a Class FM, előszeretettel játssza.

Nézd meg a Busy (for me) klipjét, mely már idehaza is látható a H!T Music Channelen:

A "Busy(For Me)" tökéletesen megmutatja, hogy Aurea hangja nemcsak gyönyörű, de rendkívül sokszínű is. A "Busy (For Me)" egy intenzív, érzésekkel teli felvétel, mindenképpen érdemes meghallgatni.

Nemcsak világklasszis hangja, de Aurea zenéje sem ismer határokat. Az énekesnő tehetsége vele született, és a világon rendkívül kevés embernek adatik meg, hogy ilyen nagyszerű ajándékkal a torkában szülessen. Természetesen a sikereiben mindvégig támogatta családja is, akik szintén zenei vonalon dolgoznak, és már egészen pici korától kezdve erősítették Aurea zene iránti vágyát és tehetségét.

Aurea debütáló albuma Portugáliában 8 hétig volt #1 egyhuzamban és már több mint 20.000 példányban kelt el. A hatalmas sikernek köszönhetően Aureat három Globos de Ouro (Arany Glóbusz, a Fonogram portugál megfelelője) díjra is jelölték, a Legjobb Dal - "Busy (for me)", a Legjobb Szóló Előadó és a Legjobb Új Előadó kategóriákban. A díjátadót most vasárnap közvetíti a portugál Sic TV. További különlegesség, hogy ez az első alkalom a díjátadó történetében, hogy egy művészt egyszerre három kategóriában is jelöltek. Az énekesnő természetesen részt vesz majd a díjkiosztón, egy helyi népszerű divattervező, Joao Rolo ruhájában.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2018. szeptember 30
plakát

A Közép-Európa Táncszínház társulata az új évadban új vezetéssel, stábtagokkal és nem utolsó sorban táncosokkal is bővült, s ennek köszönhetően újult erővel vág bele a munkába.

Helyszín: 
Várkert Bazár
Időpont: 
2018. október 18 - 2018. október 21
plakát

Negyven kiadó legfrissebb könyvei, száz program, hat külföldi író, öt színpad a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásáron 2018. október 18–21. között a Várkert Bazárban.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.