A Lakás Trend 2012-n jártunk a Chivas Luxury Clubbal

A Chivas Luxury Club exkluzív estjeit mindig más helyszínen tartja. Ezúttal a Lakás Trend 2012 kiállításba tekinthettünk be.

-->

A Chivas Luxury Club a Chivas Regal whisky márka havonta, kéthavonta jelentkező rendezvénye, ahol egy lovagot választanak, aki értékrendjével a Chivas értékeit képviseli. Az eddigi lovagok Till Attila, Bochkor Gábor, Schiffer Miklós, Csányi Sándor.

Ez alkalommal nem avattak lovagot, viszont betekintést nyerhettünk a Lakás Trend kiállításba, ugyanis az est a kiállítás egész területén zajlott. Fellépett Fábián Juli és Zoohacker. Sőt az éva magazin is itt ünnepelte 5 éves születésnapját.

2012. március 2. 23:05 - Az éva magazin is itt ünnepelte 5 éves szülinapját ©Chivas Luxury Club-Lakástrend022

Az emeleten fiatal desingerek kaptak helyet. Nem csak magyar hanem külföldi fiatal formatervezők munkáit láthatjuk itt. Van egy-két nagyon figyelemreméltó darab. Például Jana Novakova madaras szekrényei vagy a MÁV-os raklapokból készült bútorok.

2012. március 3. 1:17 - Madarak a villanydróton. ©Chivas Luxury Club-Lakástrend055
Madarak a villanydróton - Jana Novakova bútorai

Ezen kívül az emeleten kapott helyett az Év Ékszere 2012 verseny is. Itt láthatjuk az idei esélyeseket.

2012. március 3. 16:18 - Az év ékszere 2012 verseny is itt zajlik. ©Chivas Luxury Club-Lakástrend093

A földszinten inkább a felső kategóriás bútorok kaptak helyet. A killításra jellemző, hogy inkább a luxust megfizetni tudó közönséget célozza meg. Találunk itt design tárgyakat, Swarovsi kristály berakásos bútorokat, világító party asztalokat, kerti bútorokat és még sorolhatnám.

2012. március 3. 16:20 - Színváltós bögre. ©Chivas Luxury Club-Lakástrend095
Palmetta design

A kiállítás belépője borsos, ahhoz képest, hogy milyen gyorsan körbejárható. Cserébe viszont előadásokat hallgathatunk kertészetről, designról, sőt a belépő érvényes a szomszéd Teátrumban zajló Budapest Essential Looks rendezvényre is.

Nézze meg fotósorozatunkat

-->

www.lakastrend.hu budapestlooks.hu