Kristen Stewart állítólag várandós

Bombaként robbant a hír, melyet amerikai bulvárlapok kürtöltek e héten világgá, miszerint Kristen Stewart állítólag várandós. A hírre az újságok szerint az ad alapot, hogy Stewart a héten egy olyan pocakkal jelent meg, amely szerintük "lakót" is tartalmazhat. Ezen felül a lapoknak egy a párhoz közel álló forrása is megerősítette, hogy gyermeket vár az Alkonyat sztárja.

A sztárt - akinek új filmje, a Jack Kerouac legendás regényéből készült Úton e héten debütál a magyar mozikban - és szerelmét, Robert Pattinsont vasárnap látták a pletykákra okot adó "kidudorodással" a hasán, a lakásához közel, romantikus vacsora közben. Egy másik forrás szerint "Kristen kétszer is tósztot mondott - bor helyett vízzel, ami elég szokatlan, hacsak nem vagy terhes". A színésznő sajtószóvivője nem kívánta kommentálni a híresztelést, ahogy mondani szokás "sem cáfolni, sem megerősíteni" nem szerette volna. Az elmúlt 24 órában a találgatások a szupersztár várandósságáról ellepték a Facebookot, a Twittert és a többi közösségi oldalt, és többen már az "Év Legnagyobb Celebbaby Hírének" titulálják a szóbeszédet. A hír valószínűségét erősíti az is, hogy Kristen Stewart korábban is titkolni próbálta a nyilvánosság és rajongói elől a magánélete részleteit: sokáig a Pattinsonhoz fűződő gyengéd érzelmeiről sem számolt be. A múlt hét további KStew-RPas híre, miszerint a sztárpárt vasárnap reggel egy eljegyzési gyűrűket árusító üzletben látták, tovább erősíti a szupersztár terhességéről szóló információkat.
Az Úton című filmben Kristen Stewart Marylou-t, az egyik főhős szabados nőjét alakítja, a kritikák szerint ezúttal "meglepő hitelességgel".