2017. december 18. - hétfő

A csajom barátnője - francia-belga romantikus vígjáték

Kinyomtatom...
A csajom barátnője plakát

2015. augusztus 13-án mutatják be Anaïs Demoustier, Félix Moati, és Sophie Verbeeck főszereplésével.

A francia romantikus komédiák szinte kimaradhatatlan eleme a szerelmi háromszög, ám nem mindig csavarnak akkorát a forgatókönyvírók a felálláson, mint A csajom barátnője esetében.

Charlotte régi barátnőjével Mélodie-val csalja barátját, Michát. A férfi ugyan nem gyanakszik, viszont meglehetősen elhanyagolva érzi magát, így ő is megcsalja Charlotte-ot, szintén Mélodie-val. Mélodie számára ez kész káosz, mindkettőjüknek hazudozni kénytelen, miközben őrzi mindkettőjük titkát, ráadásul szerelmes is – mindkettőjükbe.

Charlotte és Mélodie régóta jó barátnők, régebb óta, mint hogy felfedezték volna egymás iránti mélyebb vonzódásukat. Senki nem láthatta előre, hogy Charlotte barátja is beleszeret a lányba. Azt pedig végképp nem, hogy hármójuk közül senki nem lesz képes eldönteni, kit is akar jobban a másik kettő közül. Marad hát a bujkálás, a hazudozás, a szerelmes együttlét a tetőn, a titkos sms-ek. És marad a kétség, vajon ezek a fiatalok csak szexuális fantáziáikat élik ki ilyen hevesen, vagy valóban mély érzelmi kötelék köti össze mindhármukat?

A csajom barátnője
Írta: Jérôme Bonnell és Maël Piriou
Rendezte: Jérôme Bonnell
Magyarországi bemutató: 2015. augusztus 13., forgalmazza a Cinetel Kft.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Ádámok és Évák, korok, stílusok, casting, showtime – és persze Lucifer.

jelenet

5 kategóriában győzött a Lady Macbeth a Brit Független Filmek versenyén, valamint elnyerte a Fipresci-díjat az Európai Filmdíjak megmérettetésén.

plakát

Magyaországi bemutató: 2017. december 14.