2018. augusztus 19. - vasárnap

Koktélozz az utolsó forró hétvégén is!

Kinyomtatom...
koktélok

Italtippek kerti partihoz.

Az előrejelzések szerint elérkeztünk az év utolsó igazán forró hétvégéjéhez, itt a kitűnő alkalom egy vérpezsdítő nyárbúcsúztató kerti partira. Az alkalmat könnyen emlékezetessé teheted magad és barátaid számára, ha a grillételek mellé olyan hűsítő italokat szolgálsz fel, amilyeneket talán még soha nem kóstoltatok. Próbáld ki különleges tequilás receptjeinket, hogy biztosan tüzes legyen a buli!

Ha már kellően forró a hangulat és lehűtenétek magatokat egy jéghideg, pezsdítő koktéllal, akkor alapnak tökéletes választás lehet a mexikóiak kedvenc, 100% kék agavéból készült tequilája. A keveréshez két kitűnő receptet ajánlunk, hogy néhány hozzávalóból változatos és frissítő szomjoltókat kínálhass vendégeidnek.

Jimi Mojito
Hozzávalók: 6 cl el Jimador Blanco, 3 cl limelé, 3 cl agave nektár, 9 cl szóda, mentalevelek
Ha a csapat óriási mojito rajongó, mindenképp érdemes kipróbálnotok ezt a tequilás különlegességet. Egy shakerben rázz össze 4-5 mentalevelet az agave sziruppal és a limelével. Adj hozzá jeget és a többi hozzávalót, majd keverd el alaposan. Öntsd highball poharakba és díszítsd mentalevelekkel!

Batanga
Hozzávalók: 6 cl el Jimador Reposado, 3 cl limelé, 15 cl kóla, csipetnyi só
Nem kell profi bármixernek lenni ennek az italnak az elkészítéséhez sem. Egy highball poharat tölts meg jéggel, öntsd rá a tequilát, a kólát és a limelét. Keverd össze, szervírozd lime szeletekkel majd zsebeld be az elismerő szavakat!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Cser Dániel

Debreczeni Zita, Anger Zsolt és Nagy Zsolt a Jack Daniel’s rögtönzött grill partiján.

(foto) VinAgora

Ellenőrzés alá kerültek a VinAgora Nemzetközi Borverseny érmes borai.

A győztes csapat (Kurdy Family Pék Kft.)

Idén is meghirdette augusztus 20-i termékversenyét a Magyar Pékszövetség.