2018. február 22. - csütörtök

Premier a Fővárosi Nagycirkuszban

Kinyomtatom...
Balance

Szombaton este hatalmas sikerrel kezdte hódító útját a Balance című műsor, amelyben – ahogy a szokatlan név is sejteti – a főszerep az egyensúlyé.

A produkciót december 31-ig láthatja a közönség a Fővárosi Nagycirkuszban. Annyira természetesnek tartjuk, hogy az egymásba vetett bizalom nélkül nehezen létezhet az ember, hogy nem is gondolunk rá.

A Balance nyújtotta élmények után – ha akarjuk, ha nem – másképpen látjuk a világot. Otthon az önfeláldozó feleség, a támaszra vágyó gyermek, vagy a munkatársak láttán. Egymásra utaltak vagyunk valamennyien, akiknek jól esik, ha jó időben, jó helyen belekapaszkodhatunk valakibe, ha baj van. Lényegében ez a jelentősége a Balance-nak, amelynek fellépői apró mozdulataikkal, egymás iránti alázatukkal, összetartozásukkal, közös sikereikkel megfogalmazzák mindazt, amire nekünk van szükségünk. De nem gondolunk rá, mert annyira természetesnek tartjuk, hogy az egymásba vetett bizalom nélkül nehezen létezhet az ember.

Az előadás fellépői között szerepel a moszkvai Idol fesztivál Arany Közönségdíját elnyerő Gerling csoport magasdrót- és halálkerék-számával, igazi magyar virtust, tradicionális produkciót láthat a közönség a Teibler csoport előadásában, az X-Treme Brothers egy handstand számot mutat be kivételes egyensúlyérzékkel és összehangolt mozgással. A keleti varázs és a páratlan ügyesség találkozik a rendkívül tehetséges lábzsonglőr, Kimberly Lester produkciójában, míg a vidám pillanatokról Pascal bohóc gondoskodik. Az akrobatika elemeit is felhasználva mutatja be zsonglőrprodukcióját az ukrán White Fantasy, míg a Flying Farfans különleges kereszttrapéz-számával hódít a levegőben. Nem mindennapi bátorságról és kölcsönös bizalomról tesz tanúbizonyságot a Duo Claire formáció, a perzsacicák és oroszlánok pedig bármire képesek a simogató kezek irányítása alatt. A műsor egyik legdinamikusabb száma a Flying Ball kosárlabda show-ja, amely a fiatalok és sportkedvelők kedvencévé válhat.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

díjátadó

A többszörös fesztiváldíjas artistaművészt, ifj. Simet Lászlót és csapatát Arany- és különdíjjal jutalmazták a The Astronauts című számukért a XI. Albacete Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

plakát

Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további több mint 20 fellépőt az idei felhozatalból.

fotó Ignácz Bence

A Békéscsabai Jókai Színház bemutatta Alan Alexander Milne Micimackó című mesejátékát Tege Antal rendezésében.