SPAR: közös főzés az adventi vásárban

Tematikus gasztro hétvége veszi kezdetét az Adventi Ünnepen a Bazilikánál a SPAR jóvoltából.

2015. december 17-20. között a fővárosi Bazilikánál a SPAR frissőrök sütnek-főznek és adnak tanácsokat a közönségnek. Az „Adventi Ünnep a Bazilikánál” elnevezésű karácsonyi vásár támogatójaként a SPAR is kitelepül négy napra a fővárosi Szent István térre.

A hangulatos helyszínen az áruházlánc ismert szakértőitől leshet el a közönség sütési-főzési fortélyokat. A SPAR frissőrei, Vas Zsolt hússzakértő, Rácz Árpád zöldség-gyümölcs szakértő és Pákai Balázs pékáru szakértő gasztronómiai tanácsokkal is várják az érdeklődőket december 18-án 16 és 19 óra között.

A SPAR standjánál a bicskei húsüzemben készült, és nemrégiben Kiváló Minőségű Sertéshús védjeggyel elismert sajátmárkás Regnum termékek fognak ropogósra sülni, különböző formában és ízesítéssel. A kínálatban SPAR frankfurti virsli és SPAR csemege debreceni tálak szerepelnek, amihez citromos teát és karácsonyi ischlert kínál a SPAR a vendégeinek. Az adventi vásár kísérőprogramjaként a „Magiq projekt” című bűvészműsort is láthatja a közönség.

A SPAR ünnepi kitelepülése este nyolcig látogatható, csütörtökön és pénteken 11.30-tól, szombaton és vasárnap 10.00 órától a Szent István téren, a Bazilika előtt.