Ma este dupla filmélmény a Paramount Tetőmoziban

Egész estés szórakozást ígér július 26-án és augusztus 16-án, kedden a Paramount Tetőmozi.

A Beverly Hills-i zsaru 1-2. és a Csupasz pisztoly 1-2. érkezik Budapest legmagasabban lévő mozijába. A különleges élményt kínáló szabadtéri helyszínen az első száz vendéget ajándék pattogatott kukorica és a Paramount Channel filmcsatorna legnagyobb klasszikusai várják.

Dupla filmélménnyel folytatódik Budapest legmagasabban lévő mozijának programja: a Paramount Channel filmcsatorna legnagyobb klasszikusainak két részét egymás után nézhetik meg az érdeklődők a szabad ég alatt. Július 26-án, kedden érkezik a Beverly Hills-i zsaru 1-2., augusztus 16-án pedig a Leslie Nielsen főszereplésével készült Csupasz pisztoly 1-2-vel folytatódik a vetítés. 

Az Eddie Murphy nevével fémjelzett Beverly Hills-i zsaruról talán kevesen tudják, de Axel Foley szerepét eredetileg Sylvester Stallone-ra írták, de felmerült még Harrison Ford, Michael Keaton, Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Al Pacino, Richard Pryor és James Caan neve is. Miután Stallone két héttel a forgatás megkezdése előtt kiszállt a projektből, és Eddie Murphy lépett a helyére, szükségszerű volt, hogy komolyan átírják a forgatókönyvet. Mégsem így került bele Foley ikonikus „szuperzsaru” monológja, hanem ennek jóval spontánabb oka volt. 
Amikor a rendőrőrsön zajló jeleneteket készítették, Eddie Murphy már nagyon fáradt volt. A stáb ezért kávéval kínálta, de Murphy elutasította mondván, hogy semmivel nem mérgezi magát. Végül mégis kénytelen volt elfogadni és apránként elkortyolgatta a keserű italt, hogy ébren tudjon maradni. Az első koffeinélményétől pedig annyira felpörgött, hogy rögtönözve elmondta az emlékezetes szöveget.

A filmet kedden bárki újranézheti a Paramount Tetőmoziban, ahol az első száz látogató a belépő mellé ingyen pattogatott kukoricát kap.
Paramount Tetőmozi 2016. szeptember 6-ig keddenként 21.00 órától a Budapest Rooftop Cinema, Corvin Clubban (1085 Blaha Lujza tér 1-2).

Program:
Július 26. Beverly Hills-i Zsaru, Beverly Hills-i Zsaru 2.
Augusztus 2. Az Álmosvölgy Legendája
Augusztus 9. Forrest Gump
Augusztus 16. Csupasz Pisztoly 1, Csupasz Pisztoly 2 és 1/2
Augusztus 23. Shaft
Augusztus 30. Cool Túra
Szeptember 6. Super 8
Jegyek a helyszínen kaphatók, kapunyitás 18.00 órakor.
Mozizz a Paramount Channellel a város felett!