2017. október 23. - hétfő

MAO: George Gershwin - Porgy és Bess

Kinyomtatom...
Modern Art Orchestra

A MAO bemutatja a legendás Miles Davis - Gil Evans albumot.

A Modern Art Orchestra ezúttal Miles Davis és Gil Evans, a legendás szerzőpáros Porgy and Bess című albumát kelti életre. Az eredeti felvételt, George Gershwin operájának átiratát, a jazztörténet méltán említi a szerzőpáros legjobban sikerült alkotásai között.

A lemez a megjelenése óta rendkívüli ismertségre tett szert, az alkotópáros egyik legkeresettebb szerzeménye - az albumon hallható az azóta több mint huszonötezer átiratból ismert Summertime, valamint az Ella Fitzgeraldot, Louis Armstrongot és Barbra Streisandot is megindító Bess, You Is My Woman Now című felvétel.

Április 30-án este, a teljes albumot eredeti hangszerelésben mutatja be a Modern Art Orchestra a BMC-ben. Az est fényét Dinyés Dániel közreműködése emeli.
2017. április 30. (vasárnap), 19.30, BMC-Koncertterem
Közreműködnek: Fekete-Kovács Kornél - trombita
Vezényel: Dinyés Dániel
Belépő: 1500 Ft
Jegyek a helyszínen, valamint az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, és a jegy.hu oldalon kaphatóak.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Gödör Klub szervezői igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy legyen benne minden, ami a Gödör Klub: kiállítás, irodalom, koncertek, kortárs tánc és színház.

logo

Meghökkentő helyszínek, rendhagyó kísérletek, kihagyhatatlan programok a Fesztivál utolsó négy napján is, szerte a városban!