Mostanában kicsit rápörögtünk a pizzasütésre. Pizzasütő tanfolyamra mentünk, kipróbáltunk többféle tészta készítési módot. Elgondolkoztunk, hogy venni kellene egy komolyabb pizzasütőt. Ekkor keresett meg minket a Sage, akinek a grillsütőjét már nyáron letesztelhettük.

A világon minden évben szeptember 29-én ünneplik a Kávé Világnapját. A friss élénkítő fekete ital töretlen népszerűségnek örvend Magyarországon. A magyarok ugyanis egyre több kávét fogyasztanak, amiben az egyre fejlettebb és professzionálisabb kávégépek is szerepet játszanak.

Évek óta keresek egy olyan elektromos grillsütőt, ami képes állandó hőmérsékleten tartani egyidejűleg mindkét főzőlapját. A legtöbb grillkészülék ugyanis nem folyamatosan szabályozza a fűtőszálait, ráadásul csak egy hőmérséklet érzékelője van, ezért a sütőlapok hőmérséklete jelentős mértékben ingadozik és ráadásul a két lap hőmérséklete sem azonos. Más típusoknál így fordulhat elő, hogy a sütőlap bekapcsolt állapotban is lehűlhet a kívánt és beállított hőmérséklet alá.

Nyáron a frissen grillezett húsok és zöldségek illata semmihez sem fogható gasztronómiai élményt nyújt. Egy jól megválasztott kontaktgrillel kevés zsiradék felhasználásával gyorsan és egyszerűen grillezhetők meg a hozzávalók. Ugyan szinte minden családban van kéznél egy féltve őrzött recept, de Sage most egy különleges fogással szeretne kedveskedni azoknak, akik kedvet éreznek a kerti sütögetéshez.