Kicsit megkésve bár, de törve nem, jelentkezem a pénteki napról szóló beszámolóval, amit megjegyzem a legjobban vártam, mert két legnagyobb kedvencem lépett egymás után a Nagyszínpadra. Méghozzá Péterfy Bori és a Love Band illetve az Irie Maffia. Mindkét együttesnek elég sok fellépésén voltam már, mégis ez most valahogy más volt. Itt az egész feeling más volt, illetve mindkettőn sikerült az első sorban állni, alig hittem el, hogy kedvenceim tőlem néhány méterre éneklik a legjobb dalokat.

A második napon a Heaven Street Seven koncertjével indítottam a SZINezést, majd folytattam egy leheletnyi Anima Sound Systemmel (mivel egy időben volt a HS7-el), majd jött a Vad Fruttik és végül (amit a legjobban vártam) a Kosheen lépett a Nagyszínpadra. Összességében a második nap sem okozott csalódást, de szembetűnő, hogy minél közelebb jön a hétvége annál többen vannak a fesztiválozók.

Tegnap elstartolt Szeged legnagyobb nyári szabadtéri zenei fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok, a SZIN. Nekem ez az első olyan fesztiválom, amin egy hétig leszek jelen, de sátorozásról nem tudok beszámolni, mert a párom szegedi lakos volt korábban, így szerencsére náluk megtudtunk szállni. Gondoltam érdekes lenne, ha naplószerűen írnék Nektek. Részben, mert ha naponta jelentkezek, akkor nem tudom elfelejteni a jó vagy rossz pillanatokat, részben, mert nem akartam egy hivatalos „propagandacikket” írni. Fogok írni jó élményekről, mert egy nap után is van belőlük bőven, de a rosszakat vagy éppen a vicceseket, meghökkentőeket (ha lesznek) is megszeretném osztani Veletek! Na akkor kezdjünk is neki…