2018. augusztus 18. - szombat

SZAFT Animációs pályázat

Kinyomtatom...

A Kecskeméti Animációs Filmfesztivál szervező bizottsága és a kecskeméti Városi Kulturális Mozgalom Egyesület pályázatot hirdet, nem professzionális animációs filmkészítők számára, melyet az idei SZAFT-on vetítenek le.

A nemzetközi fesztivál kísérőrendezvényeként idén első alkalommal megrendezendő Szabad Animációs Filmkészítők Találkozójára (SZAFT) azok jelentkezését várják, akik nem rendelkeznek felsőfokú filmkészítői végzettséggel és alkotásaikat nem profi körülmények között készítik, így bármely független alkotó nevezheti bármely animációs technikával készült filmjét.

A nevezett alkotásoknál tartalmi és időbeli korlát nincs, azonban vallási-, nemi- és etnikai megkülönböztetésre, illetve erőszakos cselekedetekre buzdító filmeket a rendezvényen nem vetítenek. A versenybe kerülő filmeket egy 3 tagú szakmai zsűri bírálja el.

A legjobb 3 film díjazásban részesül:

  • 1. díj: 150 000 Ft
  • 2. díj: 100 000 Ft
  • 3. díj: 50 000 Ft

Nevezési határidő: 2009 június 14.
Jelentkezés: szaft@vakum.hu

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Ma este a Páncélba zárt szellemmel folytatódik a Paramount Nyári Mozi az A38 Hajón.

Déva - jelenet

A 75. Velencei Filmfesztivál Biennale College Cinema szekciójában lesz Szőcs Petra Déva című nagyjátékfilmjének világpremierje.

plakát

Július 27-én pénteken, a Queen legendás 1986-os Népstadion-koncertjének 32. évfordulóján nagyszabású emlékprogramot rendeznek a XV. kerületi Pólus Moziban.