Mississippi Delta Blues Show

Időpont: 
2009. október 17. 20:00 - szombat

Október 17-én 20 órától ismét blues zenétől lesz hangos a pécsi Ifjúsági Ház nagyterme. Mint ismeretes, a fellépő együttesek Magyarországon elsőként indították útjára a Mississippi Delta Blues Show-t, kiengedve a palackból az ősi blues szellemét. Bravúros improvizációk, egyéni játékok és a hagyományos ritmusok teljes tárháza mutatkozik meg a kiváló zenészek egész estén át tartó örömzenéjén keresztül.

A műsor igazi blues feelinget és jam session hangulatot ígér a 20-as évek zenéinek és divatjának bemutatásával. A fellépők a hazai delta blues-élet specialistái, akik a legjobb zenekarok frontemberei közül kerültek ki. Főszerepet kap a szuggesztív előadásmódról, felhőtlen jókedvről és fergeteges muzsikálásról híres Karen Carroll and the Mississippi Grave Diggers (US,HU,SK).

Színpadra lép a Boogie and The Someday Baby, amely a 20-as, 30-as évek Amerikájának déli "blues-mezőiről" érkező dallamokat ("Deep Shouth") "oda nem illő elemekkel": hip-hoppal, funkkal és breakbeattel ötvözi. A szervezők fergeteges hangulatú estére várják a közönséget!

Hirdetés