VIII. Spa&Wellness Egészség, Turizmus és Életmód kiállítás

Helyszín: 
Jegyár: 
1500 Ft (napijegy), 3000 Ft (családi jegy), 1000 Ft (diák/nyugdíjas)
Időpont: 
2009. november 6. 0:00 - péntek - 2009. november 8. 0:00 - vasárnap

2009. november 6-8. között nyolcadik alkalommal rendezik meg a Spa&Wellness Egészség, Turizmus és Életmód kiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A kiállítással egy időben Hó-Show+ Sport, Kaland és Élmény Napokkal is várják a látogatókat, hazánk egyetlen téli sportokkal kapcsolatos kiállításának keretében.

Harmadikként csatlakozik idén a kiállítási csokorhoz az Equifest Nemzetközi Lovas Fesztivál és Kiállítás, amely a lovasszakma teljes körű bemutatkozásának teremt fórumot.

A Spa&Wellness kiállítás első napján szakmai előadássorozattal várják az érdeklődőket, amelynek keretében számos, az egészségturizmus területén jártas szakember tart prezentációt. A rendezvényen az MT Zrt.-t Szűcs Balázs, a Társaság vezérigazgató-helyettese képviseli, aki a Magyar Turizmus Zrt. egészségturisztikai marketingtevékenységéről tart előadást. A konferenciaprogram részeként szó lesz továbbá a medical wellnessről, a selfnessről, a teljes körű minőségbiztosításról és az egészségturisztikai munkaerő-piacról is. Az EHFA (European Health and Fitness Association) előadásában neves külföldi előadóktól kaphatnak képet az érdeklődők az európai fitnesz- és wellness-ipar lehetőségeiről és jövőjéről.

A nemzeti turisztikai marketingszervezet és a turisztikai régiók a Spa&Wellness kiállítás valamennyi napján képviseltetik magukat, kiadványokkal, turisztikai információkkal segítik az érdeklődőket úti céljuk kiválasztásában. A kiállítás népszerűsítésére a Zrt. nagyközönségi nyereményjátékot is indított a www.wellness.itthon.hu internetes oldalán, amelynek keretében minden 10. regisztráló ingyenes belépőjegyet kap a rendezvényre.

A nemzeti turisztikai marketingszervezet megújult egészségturisztikai tematikájú honlapja, a wellness.itthon.hu hamarosan ajánlatkérő funkcióval, orvosi menüponttal és betegség szerinti szolgáltató-keresővel is segíti az érdeklődőket. A honlap a magyaron kívül angolul, németül és oroszul is elérhető. A környező országokban továbbá az Magyar Turizmus Zrt. road show-k, szakmai találkozók és tanulmányutak segítségével, belföldön pedig regionális akciókkal is népszerűsíti a magyar egészségturisztikai kínálatot.

A kiállítás részletes programja a www.spahungary.hu weboldalon található.