Budapest Fashion Week 2009. Ősz

Helyszín: 
Jegyár: 
1500 Ft
Időpont: 
2009. november 19. 0:00 - csütörtök - 2009. november 21. 0:00 - szombat

A Budapest Fashion Week 8. alkalommal kerül megrendezésre idén ősszel. Az idei rendezvény presztizsét mi sem mutatja jobban, hogy Hong-Kong után, másodszor Budapesten mutatkozik be a Fashion TV Michael Adam Haute Couture kollekciója.

A neves külföldi tervező mellett további 24 divattervező kreációját láthatja a közönség, közöttük az olasz Yes Londont!

A ruhákon kívül további látványelemekből sem lesz hiány, a Magma Tűzszínház performansza igazi show-nak ígérkezik, valamint különlegesség, hogy jó pár tervező nem a hagyományos bemutatók stílusát követve saját performance showkat tervez.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az eseményt most is a zárónapon afterparty kíséri.

A rendezvény szervezője a Budapest Fashion Week Kft. melynek vezetője Mayer Balázs, Magyarországon elismert divattervező, aki már több mint tíz éve a divatszakmában tevékenykedik a sajátos stílusirányzatot képviselő Kenguru márkanevű, extravagáns ruházati termékeivel. Rendszeresen hívják nemcsak hazai, hanem a világ számos pontján tartott divatbemutatókra.

A 2009. őszi Budapest Fashion Weeken bemutatkozó divattervezők:
Czinege, Király Mónika és Mag Renáta, MartinKA, Orosz Réka, Varga Gyöngyi, UHT, Nicole, Gere Márta Georgina, Ticci, Glotz Erika, Szakos Kriszta, Tóth Mónika, EXP La Coll, Földi Klára, Reök Cecília és Varga Tímea, Le Corset, Mohari Kinga, Iványi Kriszta, Wazzy, Novák Kinga, Kenguru.

Részletes program:

 • November 19.csütörtök: Király Mónika és Mag Renáta - Czinege - Szakos Kriszta - UHT - Glotz Erika - Reök Cecilia és Varga Timea - Novák Kinga - Földi Klára
 • November 20.péntek: Le Corset - Orosz Réka - Gere Marta Georgina - Tóth Mónika - Mohari Kinga - Iványi Kriszta - La Coll - Yes London
 • November 21.szombat: EXP - Nicole - Wazzy - Varga Gyöngyi - MartinKa - Michel Adam - Ticci - Kenguru

Hozzászólások (15)

 • anon
  gretagarbo (nem ellenőrzött)

  én nem is tudom mit mondjak....
  azért írok,mert tegnap megfogadtam, hogy hangot adok a véleményemnek valamilyen fórumon.
  szóval...fashion week 2009.budapest
  borzalmas!a modellek nem modellek,hanem barátok-barátnők vagy egy sorozat szereplői.járni de még csak vonulni sem tudnak,nem tudnak menni egy 10cm-es sarkú cipőben.pedig ez nem nagy attrakció nők ezrei rohangálnak nap mint nap hasonló tűcsukákban.a modell fiú kilépett a kifutóra és látványosan rágózott!csámcsogott!vagy ez a show része,mert ha az akkor szerintem gáz,ami nem rossz de nem is jó!!ja és a ruhák...hát azokról jobb nem is beszélni kicsit second hand stílus meg műbőr és művelúr western stílusban.pfff.aki ott volt tudja miről beszélek!de így a végére valami pozitív dolgot is mondjak:a zene jó volt akárcsak tavaly.de max ennyi.talán majd jövőre de én már nem nagyon bízom benne!

  nov. 21, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Hát neked ez a véleményed.
  Nekem tetszett

  nov. 21, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Akkor minek jössz el?:D
  Saját magad frusztrálod....ennyire buta vagy! Én se megyek el egy techno buliba,mert rock and roll az életem.Ha nem érzem jól magam valahol, nem megyek oda.
  A másik hogy a divattervezők ahogy hallottam a probákon , kiabálnak a lányokkal...ne a pénzért menjen már ki a lány,főleg szétalázva....mert ezekkel a lányokkal így bánnak...a semmittudó sokszor homo divattervezők...
  Én azért álltam ki mert igenis az életem része az a ruha amit felvettem és büszkén képviseltem a tervezőjét!

  nov. 23, 2009
 • anon
  Emő (nem ellenőrzött)

  Minek mentünk el? Mert nem erre számítottunk...
  Az első hozzászólóval teljesen egyetértek, mintha az én szavaim lennének.
  egy szervező nekem azt mondta, hogy nem is érdekel Magyarországon a divat senkit. Lehet ezzel a hozzáállással bármit is szervezni???

  nov. 24, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Én meg nem számítottam ennyi homora....

  nov. 25, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  A másik amit hozzáfűznék...áldom az eget hogy nem vagyok divatember....van egyéniségem és nem a divat szerint élek.
  Divat magyarországon.....mi a divat?
  Amit egy ember lerajzol és megvarattatja de hordani nem tudja az ember a hétköznapokban? És anorexiás lányokon mutatják be...miközben a való életben nem ilyenek az emberek.Színjáték az egész.És tág fogalom a divat.
  De az első mondatom örökké fentartom.
  És még egy gondolat..ha nem tudod mekkora adrenalinnal jár a kifutóra kimenni,ne szólj inkább.Vagy menj ki Londoba divatbemutatóra ha ennyire "igényes"...vagy.

  nov. 25, 2009
 • anon
  Emő (nem ellenőrzött)

  Tudod, ha mindenki a kifutón lenne, akkor nem lenne közönség, akiknek szól...
  Erről ennyit.

  nov. 25, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Az a helyzet Anonimus, hogy a kifutón nem az van,amit te az utcán hordasz, sőt, nem is szabadna annak lennie. A kifutón a ruhák azért vannak, hogy a divatnak egyes irányzatait le tudják vonni belőle az emberek. A ruha azért tulzás ami a szinpadon van, mert annak kell lennie. Az, hogy te a pozitivumokat vagy a negativumokat használod fel abbol a ruhábol, rajtad mulik, és nem a tervezőn. Abban egyetértek veled, h a modellek iszonytaosak voltak, attól függetlenül, h én is bent voltam a körben... Jahm és azért"anorexiás lányokon" mutatják be, mert akkora egy szabóbaba.. és a tervezőnek nem az a dolga, hogymég le is méretezze mindenféle emberre a ruháit. Azt majd a szabászaton megteszik.

  nov. 26, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Én ott voltam részt vettem a bemutatón csak az ítélkezzen,aki átesik azon az eseményen és rohangálós,stresszes napon,ami végül kellemessé válik annak a kemény 3 percnek köszönhetően...:)Kérlek, légy Te jövőre az a "barát,ismerős"..ahogyan Te fogalmazol és HAJRÁ!!!
  véleménye mindenkinek lehet ,de amit nem tudsz,arról ne alkoss hamis véleményt,mert saját magad csapod be a hamis illúzióid által.

  Üdv: Egy "ISMERŐS" A kifutóról

  nov. 24, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  háát én egyet értek abban hogy sok sok lány nem tud menni a cipőkben, sőt, sajnos a legtöbb magyar modell lány nem tud...és itt sem a "barátnőkről" volt szó, ha tényleg annyira vágod mi a helyzet itthon a divatvilágban, akkor észrevehetted volna hogy ez nem csak a Fashion Weeken, hanem sajnos mindenhol igaz...
  én személy szerint nem veszem magamra a lehúzó véleményt,mivel tudom hogy tudok menni a magassarkúban s ez most sem volt máshogy, pedig én sem vagyok modell, csak egy kicsi szubkultúra hiteles képviselője...
  Lényeg a lényeg, nem a fikázásról kéne szólnia a divat blogoknak, de sajnos itthon csak erre képesek az emberek... Welcome to Hungary!

  nov. 25, 2009

Oldalak