2018. július 21. - szombat

Deadcode Szilveszter 2009

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Petőfi Csarnok
Jegyár: 
5500 Ft, 4500 Ft (elővételben)
Időpont: 
2009. december 31

2009. december 31-én a már hagyományos helyszínén a Petőfi Csarnokban tartja szilveszteri megapartiját Deadcode Production. Bár Magyarország legnagyobb technoszilvesztere ez évben új nevet kapott, az esemény az eddig megszokott, változatlan minőségben várja a partizókat, professzionális hang- és fénytechnikával, valamint külföldi világsztárokkal és hazánk legjobb lemezlovasaival.

A sztárfellépők közül elsőként Monika Kruse neve tűnik fel. Hihetetlen, de a legfőképp Berlin – München tengelyben mozgó nyakigláb szépség lassan 20 éve koptatja a magassarkúkat fellépései közben. Changes of Perception című albumának megjelenése óta sokadszor járta körbe a bolygót, hogy az utolsó 2009-es fellépésén végül Budapestre érkezzen és jelentős rajongótáborával együtt búcsúztassa az óévet! A mindig mosolygós techno hercegnő minden alkalommal különleges atmoszférát teremt szettjei alatt, ez most sem lesz másképp !

A rendezvény másik világsztár meghívottja Speedy J. Az idén is minőségi megjelenésekkel előrukkoló holland fenegyerek soha nem kíméli hallgatóságát, igaz ezt senki nem is várja tőle. Biztosra vehetjük, hogy sokkolóan kreatív, vérpezsdítően energikus szettjével nagyot robbant majd, feltehetően az este legfeszesebb fellépőjeként. A jelenleg folyamatosan új audiovizuális megoldásokat fejlesztő nagy respektű zenész kiváló minőségű produkciójával bűvöli majd el a közönséget.

A magyar színeket ismét hazánk legjobbjai, azaz a Deadcode csapatának tagjai képviselik kiegészülve a legnevesebb magyar techno előadókkal. Hot X, Coyote, Igor Do’Urden, Collins & Behnam és Budai legyőzhetetlen hetesfogatot alkot majd Monika Kruse-val és Speedy J-jel. A rendezvény különlegessége a parti szórólapjaiban megtalálható mix CD, mely a Collins & Behnam pároshoz köthető. A lemezen saját zenéik mellett két vadonatúj Tibor Horvath (Hot X) produkció található meg, valamint remixek Meat Katie-től, Yvel & Tristan-tól és Budaitól. Ezzel a megjelenéssel a duó igazolja azt a tényt, hogy a magyar előadók önmagukban is képesek világszínvonalú produkciót nyújtani.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

teljes_kepernyo_rogzitese_2018.07.15._150640.jpg

Akiknél talán csak Tom Waits játssza jobban a saját dalait.

Bonnie és Clyde plakát

Magyarországi ősbemutató és lemezbemutató a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Spirit of Astana

Ethno funkra és a csángó boogie-ra táncolt a tömeg az elmúlt hétvégén Kazahsztán fővárosában.