Chris Rea koncert Budapesten

Jegyár: 
7500 Ft, 9900 Ft, 12500 Ft, 15000 Ft, 19000 Ft
Időpont: 
2010. február 4. 19:30 - csütörtök

Az érces hangú szupersztár februárban hozzánk is ellátogat.

Azt tudtam, hogy Chris Rea nem a mai fiatal generáció zenéje sőt dalait gyakorlatilag csak a sláger rádióban játszanák, ha az még létezne, de meg kellene erőltetnem magam ha néhány ismertebb számát fel kellene sorolnom.
Az ír-olasz származású gitáros énekes első lemeze 1978-ban jelent meg. Első ismertebb száma az On the beach amivel angliában futott be. További már klasszikusnak számító darabjai: The road to hell, Auberge, Julia, amit második lányának írt. A The blue café című száma már a fiatalabbaknak is ismerősen hangzik. 2002-ben súlyos műtét után megfogadta, hogy ha felépül vissza tér blues gyökereihez, amit blues albumsorozatával meg is tett.

A termékeny előadó 2009-ben ismét új albummal jelent meg, ami Budapestre látogató turnéjának is apropója. A Still got so far to go... album gyakorlatilag egy válogatás album Rea eddigi munkáiból, amely így azt is garantálja, hogy a Budapesti koncerten felcsendül majd az összes nagy Chris Rea sláger. Tehát aki nagy rajongó, az végre az összes nagy dalt élőben hallhatja, akik pedig olyanok mint én, azaz csak felszínesen ismerik de a slágereit kedvelik, azok sem fognak unatkozni. Az biztos, hogy egy olyan tehetséges előadót láthatunk Budapesten, akit érdemes egyszer élőben megnézni.

Hirdetés