Secret Fusion Farsang

Időpont: 
2010. február 13. 22:00 - szombat
Helyszín: 

Sopron és környéke legsikeresebb és legnagyobb múltú elektronikus zenei rendezvénye több mint egy éves szünet után bombaként tért vissza a köztudatba 2009. december 19-én.

A Secret Fusion Restart egy újabb szintre emelte az igényes szórakozást és az azóta eltelt napok, hetek szinte csak egy kérdést vetettek fel a fanok körében: Mikor lesz a folytatás?

A várva-várt folytatásra Február 13-án kerül sor a Secret Fusion Farsang rendezvény keretében. A line up ismét színes és dinamikus zenei felhozatalt ígér, hiszen a soproni közönség egyik kedvenc Dj-je, a legendás bécsi Flex Club keddi Crazy rendezvénysorozat főszervezője és rezidense Crazy Sonic játékát élvezhetjük majd az este folyamán. Crazy Sonic rendezvénysorozatát senkinek nem kell bemutatni hiszen az underground elektronikus zene elitje fordul meg nála hétről hétre. Sven Vath, Dubfire, Richie Hawtin, Michael Mayer vagy Loco Dice, mind visszatérő vendégeknek számítanak a Crazy esteken. Zeneileg igazi csemegére számíthatunk!

James Cole és Pat Duff szintén egy legendás clubnak köszönheti legfőképp hírnevét. Elég, ha csak annyit mondunk, Club Korona vagy Kecel. Shabam-al kiegészülve a srácok nevéhez olyan rendezvények fűződnek, mint a többször az év bulija címmel büszkélkedő Kecel Festival, az I Love Kecel partysorozat vagy a Sasha-John Digweed-Jimmy Van M fémjelezte DTD Birthday Party! A keceli rezidencia mellett már országszerte havonta jelentkeznek BadGirls klubestjükkel és turnéjuk keretén belül bejárják az egész országot és ebből Sopron sem maradhat ki.

A felsorolásból természetesen nem hiányozhat a két főszervező Junkie & Hawky sem, akik a megfelelő körítést szolgáltatják majd az egyedi, rájuk jellemző Secret Fusion hangzással. Az elmaradhatatlan vizuális élményről a Távoli Fény gondoskodik!

Ezek után már nincs is mást tenni, minthogy egy ötletes farsangi jelmez kutatás közben visszaszámlálni a napokat, hiszen Február 13 -án Secret Fusion Farsang a soproni Il Grandeban. Szórakozzunk beöltözve "Barátok közt,Jóban rosszban"!

A jelmezben érkezők vendégek egy Rézangyal Pálinkára!

Dj-k:

  • Crazy Sonic (Flex - Vienna)
  • James Cole (Badgirls - Kecel)
  • Pat Duff
  • Junkie & Hawky (Secret Fusion , Logical)

2010. február 10. 23:10 - Secret Fusion Farsang ©Secret Fusion Farsang

Jegyár: 
2000 Ft, 1500 Ft (11 óráig)

Hirdetés