2018. szeptember 20. - csütörtök

Szvjatoszlav Richter írva és hall(gat)va

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Festetics Palota
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. március 22. 18:00

azaz könyv és CD bemutatóra invitálja az érdeklődőket a Rózsavölgyi és Társa Kiadó valamint a Budapesti Fesztiválközpont.
 

A könyv dán szerzője, Karl Aage Rasmussen és Reviczky Béla, a kiadó főszerkesztője vállalkozik a könyv és  14 cd -ből álló  box bemutatására. A XX. század legnagyobb zongoraművészének különös művészsorsát mutatja be a könyv eddig ismeretlen dokumentumok és barátokkal, ismerősökkel készített interjúk alapján.
A 14 cd-ből álló válogatáson pedig olyan művek is hallhatóak, amelyeket az 1997-ben elhunyt világhírű zongoraművész csak Magyarországon játszott, illetve amelyeket sehol máshol nem rögzítettek.
Igazi csemegének ígérkezik a két kiadvány nemcsak a Szvjatoszlav Richter kedvelőknek, de a komolyzene iránt érdeklődőknek is.
A Könyv: Karl Aage Rasmussen: Szvjatoszlav Richter – A zongorista

Helyszín: Festetics Palota Andrássy-terem
Budapest, VIII. Pollack Mihály tér 3.
 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

fotó Gordon Eszter

A Rózsavölgyi Szalon Arts & Café a pesti belváros művészeti központja: hat évvel ezelőtt, 2012. április 11-én, a Költészet Napján nyílt meg.

plakát

Lengyelország idén ünnepli függetlensége visszaszerzésének 100. évfordulóját.