Tavaszi Bor és Jazz Fesztivál 2010

Időpont: 
2010. április 3. 0:00 - szombat - 2010. április 5. 0:00 - hétfő

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Tavaszi Bor és Jazz Fesztivál Budapesten, a Városháza parkban Húsvétkor első szabadtéri, tavaszt köszöntő, gasztro-kulturális rendezvényként.

Ezúttal is a már megszokott helyen, a Deák tér mellett szép borokkal, remek pálinkákkal, a magyar konyha ízletes ételkülönlegességeivel és kiváló jazz zenével várnak mindenkit az ingyenesen látogatható rendezvényen! Többek között a világon az egyik legjobb, Magyarországon a legnépszerűbb jazz együttes, a Benkó Dixieland Band koncertjét ajánlhatjuk figyelmükbe április 4-én, vasárnap este 20 órától.

A múlt évhez hasonlóan 2010-ben is hazánk kiváló, kézműves pincészetei képviseltetik magukat az eseményen. A már évről évre visszatérő és új kiállítók igazi élményt jelenthetnek azok számára, akik nyitottak a hazai borkultúra ismert és kevésbé ismert borászataira egyaránt. A remek borok és pálinkák méltó kísérőjeként ismét az ízletes magyar konyha jellegzetes ételei várják majd a látogatókat. Lesznek hazai mangalicából készült ételek, sajtválogatások, kenyérlángos, tócsni, kürtőskalács és más különleges édességek, melyek tavaly is nagy sikert arattak a fesztiválozók körében. A húsételek mellett természetesen idén is gondolnak a vegetáriánusokra, ők is megtalálhatják a számukra kedves falatokat az eseményen. Ezúttal is kizárólag kiváló minőségű, mégis elfogadható árfekvésű ételek és italok árusítását támogatják a szervezők a Tavaszi Bor és Jazz Fesztivál területén.

2010-ben is igazi csemegével szolgálnak a jazz rajongóknak, ismét olyan hazai előadók szórakoztatják majd a nagyközönséget, akik hazánkban, és külföldön is ismertek és méltán elismertek. Tavaly az ingyenes koncertek rengeteg látogatót vonzottak a Városháza Parkba, Harcsa Veronika emlékezetes koncertjén több ezer ember élvezte együtt a különleges, szabadtéri zenei élményt. Remélik, hogy jazz zenei kínálatuk ismét elnyeri mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály tetszését és élvezettel hallgatják majd ezúttal is az ingyenesen látogatható koncerteket.

Zenei programok:
Április 3., Szombat:

  • 16:00 Botos duó
  • 18:00 Szili Juhász duó
  • 20:00 Hot Club of Hungary

Április 4., Vasárnap:

  • 16:00 Flór Gábor duó
  • 18:00 Banjo Brothers
  • 20:00 Benkó Dixieland Band

Április 5., Hétfő:

  • 16:00 Flór Gábor duó
  • 18:00 Joe Fritz Band
  • 20:00 Hot Jazz Band

Hirdetés