2018. november 16. - péntek

I. Turisztikai Olimpia

Kinyomtatom...
Időpont: 
2010. június 2 - 2010. június 6

Az I. Turisztikai Olimpián a résztvevők és érdeklődni vágyók nemcsak Sportversenyekkel találkozhatnak, hanem Szakmai és Kulturális programokkal is. A Szakmai programokat két workshop és egy egész napos konferencia öleli fel.

A Szakmai programokon bárki részt vehet, nem kell hozzá szoros kapcsolatban állnia a turizmussal. Ez főként a konferenciákra értendő, hiszen a workshop-ok megkívánják a szakmai érdekeltséget. Az egész napos konferencián várják az ideérkezőket, akik bővebb információkhoz szeretnének jutni, illetve csak szélesíteni akarják a látókörüket. Olyan témákról hallgathatják az előadásokat és alkothatnak véleményt az idelátogatók, mint az Űrturizmus, Egészségvédelem, Környezetvédelem, Turizmus és béke, Fenntartható fejlődés a turizmusban és a Turizmus helyzete. A workshop-okon a résztvevők a sportoláson kívül üzleti tárgyalásokat folytathatnak és kapcsolat körüket bővíthetik. Ez a lehetőség azok részére is nyitva áll, akik egyébként nem regisztrálnak a rendezvényre.

Bővebb információt a www.olympicsoftourism.com weblapon találnak az érdeklődők.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Lenin-kultusz és Vlagyimir Iljics kortárs átirataiból nyílik kiállítás Hódmezővásárhelyen.

plakát

Számos pompás corvina és más díszkódex érkezett magyar gyűjteményekből és a világ távoli pontjairól, New Yorktól Párizson keresztül Bécsig az Országos Széchényi Könyvtárba.

részlet a kiállításon

Bukarestbe érkezett a Közlekedési Múzeum nemzetközi vándorkiállítása.