2018. február 19. - hétfő

I. Turisztikai Olimpia

Kinyomtatom...
Időpont: 
2010. június 2 - 2010. június 6

Az I. Turisztikai Olimpián a résztvevők és érdeklődni vágyók nemcsak Sportversenyekkel találkozhatnak, hanem Szakmai és Kulturális programokkal is. A Szakmai programokat két workshop és egy egész napos konferencia öleli fel.

A Szakmai programokon bárki részt vehet, nem kell hozzá szoros kapcsolatban állnia a turizmussal. Ez főként a konferenciákra értendő, hiszen a workshop-ok megkívánják a szakmai érdekeltséget. Az egész napos konferencián várják az ideérkezőket, akik bővebb információkhoz szeretnének jutni, illetve csak szélesíteni akarják a látókörüket. Olyan témákról hallgathatják az előadásokat és alkothatnak véleményt az idelátogatók, mint az Űrturizmus, Egészségvédelem, Környezetvédelem, Turizmus és béke, Fenntartható fejlődés a turizmusban és a Turizmus helyzete. A workshop-okon a résztvevők a sportoláson kívül üzleti tárgyalásokat folytathatnak és kapcsolat körüket bővíthetik. Ez a lehetőség azok részére is nyitva áll, akik egyébként nem regisztrálnak a rendezvényre.

Bővebb információt a www.olympicsoftourism.com weblapon találnak az érdeklődők.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. február 16. és március 18. között tekinthető meg.

Kohán György: Vásárhelyi utca

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum közös kiállítása a Várkert Bazár, Testőrpalotában.

Berény Róbert: Weiner Leó arcképe, 1911

A végre közgyűjteménybe került remekművek minden látogató számára megtekinthetőek a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításán.