2018. november 19. - hétfő

Tánc a filmvásznon és a Step Up partyn

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Eiffel Tér Irodaház
Időpont: 
2010. augusztus 26

Augusztus 26-án szinte egyidőben az amerikai premierrel, Magyarországon is bemutatják a Step Up legújabb, harmadik részét. A kultikussá vált táncfilm 3D változatban látható majd a mozikban, az U26-ban pedig kezdődhet a ráhangolódás. A Step Up partyn várják a táncoslábúakat hip-hop zenével, profi táncosokkal, bemutatóval és a „Step Up 2” című film vetítésével. A filmből vett mozdulatokat utána egyből be lehet dobni az esti buliban.

Augusztus 19-én a Step Up jegyében telik a délután és az este az U26 djuice clubshopban, hiszen a harmadik részt hamarosan bemutatják a magyar mozik is. Délután 6 órától táncbemutatókkal és táncversennyel pörgetik fel a hangulatot, fellép az Urban Dance Team, a Timesz Girls, Papp Timi és AbrakaDivas, valamint a Bad Boys. Horváth Tamás, a Csillag születikből megismert énekes tehetség is látható lesz egy produkció erejéig az U26-ban. A programok után DJ O’Neil és Revolution ad rá hajnalig lehetőséget, hogy mindenki megmutathassa, mit tud.

Na, mit szólsz? Mi szóltunk.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.