2018. szeptember 25. - kedd

Tánc a filmvásznon és a Step Up partyn

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Eiffel Tér Irodaház
Időpont: 
2010. augusztus 26

Augusztus 26-án szinte egyidőben az amerikai premierrel, Magyarországon is bemutatják a Step Up legújabb, harmadik részét. A kultikussá vált táncfilm 3D változatban látható majd a mozikban, az U26-ban pedig kezdődhet a ráhangolódás. A Step Up partyn várják a táncoslábúakat hip-hop zenével, profi táncosokkal, bemutatóval és a „Step Up 2” című film vetítésével. A filmből vett mozdulatokat utána egyből be lehet dobni az esti buliban.

Augusztus 19-én a Step Up jegyében telik a délután és az este az U26 djuice clubshopban, hiszen a harmadik részt hamarosan bemutatják a magyar mozik is. Délután 6 órától táncbemutatókkal és táncversennyel pörgetik fel a hangulatot, fellép az Urban Dance Team, a Timesz Girls, Papp Timi és AbrakaDivas, valamint a Bad Boys. Horváth Tamás, a Csillag születikből megismert énekes tehetség is látható lesz egy produkció erejéig az U26-ban. A programok után DJ O’Neil és Revolution ad rá hajnalig lehetőséget, hogy mindenki megmutathassa, mit tud.

Na, mit szólsz? Mi szóltunk.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Sóhajok misztikus thrillert a hazai közönség 2018. november 8-ától láthatja a mozivásznakon, a Cinetel filmforgalmazó jóvoltából.

plakát

2018. szeptember 27. (csütörtök), 19.30, Papp László Budapest Sportaréna.

plakát

Szeptember 27. és október 7. között rendezik meg idén a budapesti Művész moziban a Szemrevaló │ Sehenswert Filmfesztivált.