2018. június 24. - vasárnap

La Clique a Pécsi fESzT Caféban

Kinyomtatom...
Jegyár: 
3.000 Ft, 2.500 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. augusztus 18 - 2010. augusztus 21

A La Clique egy többszörösen díjnyertes kabaré/varieté show, amelyet eredetileg az Edinburgh Fringe Fesztiválra hozott létre Brett Haylock és David Bates. A kezdetekben egy tükörsátorban, körkörös színpadon adták elő, de 2008 óta hagyományos színháztermekben is játsszák a világ számos táján.

A La Clique a kabaré, új burleszk, cirkuszi számok és kortárs varieté fantasztikus ötvözetével meghódította a világot. Az előadást világszerte számos díjjal jutalmazták, a kritikusok pedig egyöntetűen magasztalták a „lebilincselő, szexi és magával ragadó" show-t. (Time Out, London) Az elképesztően tehetséges előadókat felsorakoztató La Clique elsöprő erővel hódította meg a közönséget, és teltházas előadásokat produkált Párizsban, Sydney-ben, Melbourne-ben, Montrealban, Dániában, Dublinban, Edinburgh-ben, Blackpoolban és Londonban.

A Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program keretében megrendezendő előadások pontos időpontjai: 2010. augusztus 18-20. között 20 órakor, és augusztus 21-én 19 óra és 22 órakor is.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Megnyitó (fotó Ignácz Bence)

Ünnepi díszbe öltözött a XVII. Nemzetközi Bábfesztiválnak otthont adó Ibsen Ház és Jókai Színház Békéscsabán.

Illatszertár

Június 15. és július 3. között zajlik a Városmajori Szabadtéri Színpad népszerű Színházi Szemle sorozata.

motázs

A zsámbéki nyár programjainak összeállításánál most is szempont volt, hogy minden korosztály igényeit figyelembe vegyék, és jelezzék, hogy a nagyobb szabadtéri rendezvényeken is helye és közönsége van a „magas” művészetnek.