2018. november 12. - hétfő

La Clique a Pécsi fESzT Caféban

Kinyomtatom...
Jegyár: 
3.000 Ft, 2.500 Ft (elővételben)
Időpont: 
2010. augusztus 18 - 2010. augusztus 21

A La Clique egy többszörösen díjnyertes kabaré/varieté show, amelyet eredetileg az Edinburgh Fringe Fesztiválra hozott létre Brett Haylock és David Bates. A kezdetekben egy tükörsátorban, körkörös színpadon adták elő, de 2008 óta hagyományos színháztermekben is játsszák a világ számos táján.

A La Clique a kabaré, új burleszk, cirkuszi számok és kortárs varieté fantasztikus ötvözetével meghódította a világot. Az előadást világszerte számos díjjal jutalmazták, a kritikusok pedig egyöntetűen magasztalták a „lebilincselő, szexi és magával ragadó" show-t. (Time Out, London) Az elképesztően tehetséges előadókat felsorakoztató La Clique elsöprő erővel hódította meg a közönséget, és teltházas előadásokat produkált Párizsban, Sydney-ben, Melbourne-ben, Montrealban, Dániában, Dublinban, Edinburgh-ben, Blackpoolban és Londonban.

A Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program keretében megrendezendő előadások pontos időpontjai: 2010. augusztus 18-20. között 20 órakor, és augusztus 21-én 19 óra és 22 órakor is.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

jelenet

Könnyed vígjáték, Szurdi Miklós rendezésében.

Kodák Anna és Zsilák Olivér

Összművészeti gálaest New Yorkban.

Hegedűs D. Géza köszönti Galambos Erzsit

Pénteken, október 26-án ünnepelte a József Attila Színház társulata Galambos Erzsit, aki épp hetven éve lépett a világot jelentő deszkákra.