TCB Band: Elvis zenekara

Jegyár: 
4.900 Ft - 15.000 Ft
Időpont: 
2011. január 25. 20:00 - kedd

A Papp László Budapest Sportarénában lép fel 2011. január 25-én Elvis Presley eredeti kísérőzenekara, a TCB Band, mely a legsikeresebb évei során koncertezett a rock and roll királyával. Elvis slágereit a népszerű rockénekes, Dennis Jale adja elő a TCB Banddel.

Elvis Presley élete során sosem járt európai turnén, most azonban a 76 születésnapja tiszteletére adott koncerten elhangzanak a legnagyobb slágerei.

A TCB Band tagjai, James Burton (gitár), Jerry Scheff (basszus), Glenn D. Hardin (zongora) és Ronnie Tutt (dobok) 1969 és 1977 között nyolc éven át turnéztak Presleyjel. A zenekritikusok szavaival: „Elvis csak egyféle zenésszel dolgozik: a legjobbakkal!“

A rockénekes, Dennis Jale Londonban ismerkedett meg a TCB Banddel, és hamarosan együtt léptek fel. Azóta az öt zenész elválaszthatatlan a turnékon, különleges kapcsolat fűzi össze őket, mely fantasztikus hangulatú élő fellépéseket eredményez.

A koncert díszvendége Joe Esposito és Joe Guercio. Esposito történeteit és anekdotáit is megosztja a közönséggel. Joe Esposito a hatvanas évek óta dolgozott Elvisszel: turnémenedzsere, testőre és gitárosa volt, de Espositót kérte fel Elvis esküvői tanújának is. 1977-ben Joe Esposito is jelen volt, amikor Elvis rosszul lett a fürdőszobájában. „Azt kiabáltam, lélegezz, Elvis, lélegezz!“ – mondta. Bár többször is próbálták újjáéleszteni, Presley a kórházba szállítás után meghalt. Esposito később a Bee Gees és Michael Jackson turnémenedzsereként dolgozott.

Hirdetés