2018. szeptember 23. - vasárnap

TCB Band: Elvis zenekara

Kinyomtatom...
Jegyár: 
4.900 Ft - 15.000 Ft
Időpont: 
2011. január 25. 20:00
TCB Band, együttes

A Papp László Budapest Sportarénában lép fel 2011. január 25-én Elvis Presley eredeti kísérőzenekara, a TCB Band, mely a legsikeresebb évei során koncertezett a rock and roll királyával. Elvis slágereit a népszerű rockénekes, Dennis Jale adja elő a TCB Banddel.

Elvis Presley élete során sosem járt európai turnén, most azonban a 76 születésnapja tiszteletére adott koncerten elhangzanak a legnagyobb slágerei.

A TCB Band tagjai, James Burton (gitár), Jerry Scheff (basszus), Glenn D. Hardin (zongora) és Ronnie Tutt (dobok) 1969 és 1977 között nyolc éven át turnéztak Presleyjel. A zenekritikusok szavaival: „Elvis csak egyféle zenésszel dolgozik: a legjobbakkal!“

A rockénekes, Dennis Jale Londonban ismerkedett meg a TCB Banddel, és hamarosan együtt léptek fel. Azóta az öt zenész elválaszthatatlan a turnékon, különleges kapcsolat fűzi össze őket, mely fantasztikus hangulatú élő fellépéseket eredményez.

TCB Band, együttesTCB Band, együttes

A koncert díszvendége Joe Esposito és Joe Guercio. Esposito történeteit és anekdotáit is megosztja a közönséggel. Joe Esposito a hatvanas évek óta dolgozott Elvisszel: turnémenedzsere, testőre és gitárosa volt, de Espositót kérte fel Elvis esküvői tanújának is. 1977-ben Joe Esposito is jelen volt, amikor Elvis rosszul lett a fürdőszobájában. „Azt kiabáltam, lélegezz, Elvis, lélegezz!“ – mondta. Bár többször is próbálták újjáéleszteni, Presley a kórházba szállítás után meghalt. Esposito később a Bee Gees és Michael Jackson turnémenedzsereként dolgozott.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.