Budapest Fashion Week 2010 - Ősz

Jegyár: 
1500 Ft (napijegy)
Időpont: 
2010. november 24. 0:00 - szerda - 2010. november 26. 0:00 - péntek

Van okunk az ünneplésre! - és reméljük a közönség is velünk együtt örül annak, hogy 2010. november 24-26 között 10. alkalommal rendezzük meg a Budapest Fashion Weeket – vallják a szervezők.

Úgy tűnik a divatszakma túlélte a gazdasági válságot, a kreativitás sem hagyott alább – sőt! Az idén jubiláló Budapest Fashion Week még több látványossággal várja a közönséget.

Az esemény 2004 óta az extremitás és underground mellett tette le a voksát, ugyanakkor a szakmában ismerten és elismerten a fiatal feltörekvő tervező generációnak ad ma is folyamatosan bemutatkozási lehetőséget. Az elmúlt hat évben közel száz magyar divattervező kollekcióit láthatta a közönség, mellettük megjelentek külföldi ismert kreátorok is, többek között Dragana Ognejovic (Belgrad), Michel Adam (FTV Collection Paris), Nataliya Dolenko (London), Bite My Style (Zagrab). A publikum a kísérő show-ban sem maradt sztárok nélkül, hiszen olyan nevek szórakoztatták a közönséget mint a Neo, Barabás Lőrinc Eclectick, és Mr Papagiorgo.

A magyarországi média mellett a nemzetközi hírügynökségek is rendszeresen beszámoltak az eseményről: API, Reuters, AFP, CNN. A Budapest Fashion Week az elmúlt évek során hazánk egyik legjelentősebb divateseményévé vált ugyanakkor évről évre külföldi divattervezők is jelentkeztek azzal a céllal, hogy Budapesten mutassák be kollekcióikat.

2010. november 9. 12:23 - Budapest Fashion Week 2010 - Ősz ©Budapest Fashion Week 2010 - Ősz
Budapest Fashion Week 2010 - Ősz

Az idei jubileumi esemény a legkényesebbek elvárásainak már helyszín választásában igyekezett megfelelni: a Budapest Fashion Week ugyanis a teljes felújítás után Szikra Cool Tour House néven újra megnyíló, egykori Szikra Mozi elegáns - extravagáns épületében kerül megrendezésre.

A nyitóest háziasszonya Dr. Kneffel Zsuzsa lesz, és három napon át 15 divattervező kollekcióját láthatja a nagyérdemű.
A Fashion Week a már-már hozzá tartozó Magma Tűzszínház legújabb látványos show elemeivel egészül ki, valamint meglepetésként a magyar iparművészek mellett egy tengeren-túli tervező díjnyertes darabjai szintén felvonulnak a kifutón.
A háromnapos divateseményről a Fashion TV Word Fashion Chanel csatornája is tudósít.

A 10. jubileumi Budapest Fashion Weeken bemutatkozó tervezők:
SZS Design, Mixchel, Hecendorfer Tímea, Essende, Király Mónika, Orosz Réka, Nicole, EXP, La Coll, Tuan Huy, Varga Gyöngyi, Széligeti Ági és Nagy Eszter, Gyöngyosi Renáta, Tóth Virág, Kenguru

Hirdetés