2018. június 22. - péntek

Budapest Fashion Week 2010 - Ősz

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Szikra Cool Tour House
Jegyár: 
1500 Ft (napijegy)
Időpont: 
2010. november 24 - 2010. november 26
10. Budapest Fashion Week

Van okunk az ünneplésre! - és reméljük a közönség is velünk együtt örül annak, hogy 2010. november 24-26 között 10. alkalommal rendezzük meg a Budapest Fashion Weeket – vallják a szervezők.

Úgy tűnik a divatszakma túlélte a gazdasági válságot, a kreativitás sem hagyott alább – sőt! Az idén jubiláló Budapest Fashion Week még több látványossággal várja a közönséget.

Az esemény 2004 óta az extremitás és underground mellett tette le a voksát, ugyanakkor a szakmában ismerten és elismerten a fiatal feltörekvő tervező generációnak ad ma is folyamatosan bemutatkozási lehetőséget. Az elmúlt hat évben közel száz magyar divattervező kollekcióit láthatta a közönség, mellettük megjelentek külföldi ismert kreátorok is, többek között Dragana Ognejovic (Belgrad), Michel Adam (FTV Collection Paris), Nataliya Dolenko (London), Bite My Style (Zagrab). A publikum a kísérő show-ban sem maradt sztárok nélkül, hiszen olyan nevek szórakoztatták a közönséget mint a Neo, Barabás Lőrinc Eclectick, és Mr Papagiorgo.

A magyarországi média mellett a nemzetközi hírügynökségek is rendszeresen beszámoltak az eseményről: API, Reuters, AFP, CNN. A Budapest Fashion Week az elmúlt évek során hazánk egyik legjelentősebb divateseményévé vált ugyanakkor évről évre külföldi divattervezők is jelentkeztek azzal a céllal, hogy Budapesten mutassák be kollekcióikat.

Budapest Fashion Week 2010 - ŐszBudapest Fashion Week 2010 - Ősz

Az idei jubileumi esemény a legkényesebbek elvárásainak már helyszín választásában igyekezett megfelelni: a Budapest Fashion Week ugyanis a teljes felújítás után Szikra Cool Tour House néven újra megnyíló, egykori Szikra Mozi elegáns - extravagáns épületében kerül megrendezésre.

A nyitóest háziasszonya Dr. Kneffel Zsuzsa lesz, és három napon át 15 divattervező kollekcióját láthatja a nagyérdemű.
A Fashion Week a már-már hozzá tartozó Magma Tűzszínház legújabb látványos show elemeivel egészül ki, valamint meglepetésként a magyar iparművészek mellett egy tengeren-túli tervező díjnyertes darabjai szintén felvonulnak a kifutón.
A háromnapos divateseményről a Fashion TV Word Fashion Chanel csatornája is tudósít.

A 10. jubileumi Budapest Fashion Weeken bemutatkozó tervezők:
SZS Design, Mixchel, Hecendorfer Tímea, Essende, Király Mónika, Orosz Réka, Nicole, EXP, La Coll, Tuan Huy, Varga Gyöngyi, Széligeti Ági és Nagy Eszter, Gyöngyosi Renáta, Tóth Virág, Kenguru

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 3 (4 szavazat)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

plakát

Egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.

Duna Karnevál

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.