2018. november 19. - hétfő

A Slimexpo-n jártunk

Kinyomtatom...
Jegyár: 
Felnőtt: 2.400 Ft, Tanuló/Nyugdíjas: 1.900 Ft, 14 év alatt ingyenes
Időpont: 
2011. március 11. 14:00 - 2011. március 13. 18:00
I.Slimexpo

Pavilonok, tánc bemutatók, látványkonyha, kóstolók, oxigén bár. Ezekkel várja a látogatókat a karcsúság-, szépség- és egészség Fesztiválja.

A WHO adatai szerint az elhízás a második legjelentősebb megelőzhető rizikófaktor a dohányzás után. A magyar lakosság 60%-át közvetlenül érinti, amely sajnos nem csupán a felnőtt generációra korlátozódik, minden negyedik gyerek túlsúlyos.
A háromnapos fesztivál segít eligazodni a fogyókúrák valamint az új egészségmegőrzési módszerek világában.

2011_Slimexpo 02I.Slimexpo-Pavilonok

Az első napon a nyitás idején bár lézengtek a látogatók, minket annál nagyobb örömmel vártak a kiállítók. A fogyókúrás lisztek piacán már két, aerobikos körökben ismert, nagyágyú is jelen van. Az egyiknél gondolom már kitalálhattuk, mint fő támogató "update" Norbi személyesen várta standján a látogatókat, ahol édesítőszerrel update lisztből készült kakaós csigát és túrós batyut kóstolhattunk. Amelynek meglepő módon nem fűrészpor, hanem normál kakaós csiga és túrós bukta íze volt. Egy másik standon Norbi sikereit megirigyelve Katus Attila a Pécsi (aerobic)-sasok jól ismert arca jó-kedéllyel kínálta a 4-szeres rosttartalmú lisztből készült süteményeit. Gondolom ő csak az arcát adja a termékhez és nem maga süti otthon. A magas rosttartalom állítólag nem hagyja felszívódni az összes anyagot, így kitisztítja a szervezetet, valamint fogyást eredményez. Ami a legfőbb erénye, hogy finom és egészséges.

2011_Slimexpo 12Starlight-Katus Attila ajánlásával

A fogyókúrás ételek mellett rengeteg természetes és mesterséges étrend-kiegészítővel és vitaminkészítménnyel is találkozhatunk (halolaj, Slimshot). Kóstolhatunk különféle mézeket ( gesztenye, repce, medvehagyma), lekvárokat. A Nárcisz Birtok standján nagy vendégszeretettel fogadtak és szeretettel kínáltak kóstolóval az összes sajtjukból. A legfinomabb a lila-hagymás tehéngomolya volt.

2011-Slimexpo 14Nárcisz Birtok-sajtok

Ki lehet próbálni különféle fogyasztó gépeket is. Lehet elektródákban tornászni (Speedfitness) űrhajós burában nejlonba csomagolva méregteleníteni, vagy rezgő ágyon relaxálni. Aki pedig végképp nincs megelégedve az alakjával, azt egy-két szépségklinika szívesen várja. ( még mellimplantátumok is vannak)
Két szűrőkamionban mindent megmérethetünk a vérnyomásunktól kezdve a véroxigénszintünkön át, a BMI indexünkig. Miközben várakozunk az alma-autómatánál az egészséggel kapcsolatos kérdésekre a gép kezet fog velünk, majd 5 helyes válasz után egy almát ad ajándékba.
Mindezek mellett találhatunk még itt slankító ruhákat, bikiniket. Szinte az összes fitness magazin jelen van. Valamint egy tánciskola a Casa de la Musica is részt vesz az eseményen, akik a nagyszínpadon fel is lépnek.

Összességében a kiállítási pavilonok kissé a BNV hangulatát idézik. A magas belépő árakhoz képest szerintem kevés a kiállító. Szinte egy óra alatt végig lehet járni. Ezt ellensúlyozza a látványkonyha valamint, hogy itt egy helyen megismerhetünk és kipróbálhatunk újdonságokat és két színpadon is az egészséggel kapcsolatos előadásokat hallgathatunk vagy táncbemutatót láthatunk.

Még több kép itt.

További info: www.slimexpo.hu

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Kodák Anna és Zsilák Olivér

Összművészeti gálaest New Yorkban.

A Társulati ülésen

A világhírű Maestrót egy korszakváltást fémjelző nyilvános Társulati ülés keretében mutatta be a Pannon Filharmonikusok Pécsett, a Kodály Központ hangversenytermében 2018. október 30-án.