A Slimexpo-n jártunk

Jegyár: 
Felnőtt: 2.400 Ft, Tanuló/Nyugdíjas: 1.900 Ft, 14 év alatt ingyenes
Időpont: 
2011. március 11. 14:00 - péntek - 2011. március 13. 18:00 - vasárnap

Pavilonok, tánc bemutatók, látványkonyha, kóstolók, oxigén bár. Ezekkel várja a látogatókat a karcsúság-, szépség- és egészség Fesztiválja.

A WHO adatai szerint az elhízás a második legjelentősebb megelőzhető rizikófaktor a dohányzás után. A magyar lakosság 60%-át közvetlenül érinti, amely sajnos nem csupán a felnőtt generációra korlátozódik, minden negyedik gyerek túlsúlyos.
A háromnapos fesztivál segít eligazodni a fogyókúrák valamint az új egészségmegőrzési módszerek világában.

2011. március 11. 15:39 - Slimshot pezsgőtabletta, ami úgy garantálja a fogyást, hogy nem hagyja, hogy felszívódjanak egyes anyagok. ©2011_Slimexpo 02
I.Slimexpo-Pavilonok

Az első napon a nyitás idején bár lézengtek a látogatók, minket annál nagyobb örömmel vártak a kiállítók. A fogyókúrás lisztek piacán már két, aerobikos körökben ismert, nagyágyú is jelen van. Az egyiknél gondolom már kitalálhattuk, mint fő támogató "update" Norbi személyesen várta standján a látogatókat, ahol édesítőszerrel update lisztből készült kakaós csigát és túrós batyut kóstolhattunk. Amelynek meglepő módon nem fűrészpor, hanem normál kakaós csiga és túrós bukta íze volt. Egy másik standon Norbi sikereit megirigyelve Katus Attila a Pécsi (aerobic)-sasok jól ismert arca jó-kedéllyel kínálta a 4-szeres rosttartalmú lisztből készült süteményeit. Gondolom ő csak az arcát adja a termékhez és nem maga süti otthon. A magas rosttartalom állítólag nem hagyja felszívódni az összes anyagot, így kitisztítja a szervezetet, valamint fogyást eredményez. Ami a legfőbb erénye, hogy finom és egészséges.

2011. március 11. 15:50 - Star light - fogyókúrás liszt 4-szeres rosttartalommal. Katus Attila személyesen ajánlja. ©2011_Slimexpo 12
Starlight-Katus Attila ajánlásával

A fogyókúrás ételek mellett rengeteg természetes és mesterséges étrend-kiegészítővel és vitaminkészítménnyel is találkozhatunk (halolaj, Slimshot). Kóstolhatunk különféle mézeket ( gesztenye, repce, medvehagyma), lekvárokat. A Nárcisz Birtok standján nagy vendégszeretettel fogadtak és szeretettel kínáltak kóstolóval az összes sajtjukból. A legfinomabb a lila-hagymás tehéngomolya volt.

2011. március 11. 15:51 - Felveszem a kalapom, vágom a sajtom. ©2011-Slimexpo 14
Nárcisz Birtok-sajtok

Ki lehet próbálni különféle fogyasztó gépeket is. Lehet elektródákban tornászni (Speedfitness) űrhajós burában nejlonba csomagolva méregteleníteni, vagy rezgő ágyon relaxálni. Aki pedig végképp nincs megelégedve az alakjával, azt egy-két szépségklinika szívesen várja. ( még mellimplantátumok is vannak)
Két szűrőkamionban mindent megmérethetünk a vérnyomásunktól kezdve a véroxigénszintünkön át, a BMI indexünkig. Miközben várakozunk az alma-autómatánál az egészséggel kapcsolatos kérdésekre a gép kezet fog velünk, majd 5 helyes válasz után egy almát ad ajándékba.
Mindezek mellett találhatunk még itt slankító ruhákat, bikiniket. Szinte az összes fitness magazin jelen van. Valamint egy tánciskola a Casa de la Musica is részt vesz az eseményen, akik a nagyszínpadon fel is lépnek.

Összességében a kiállítási pavilonok kissé a BNV hangulatát idézik. A magas belépő árakhoz képest szerintem kevés a kiállító. Szinte egy óra alatt végig lehet járni. Ezt ellensúlyozza a látványkonyha valamint, hogy itt egy helyen megismerhetünk és kipróbálhatunk újdonságokat és két színpadon is az egészséggel kapcsolatos előadásokat hallgathatunk vagy táncbemutatót láthatunk.

Még több kép itt.

További info: www.slimexpo.hu

Hirdetés