Chew Lips (UK)

Helyszín: 
Jegyár: 
1800 Ft, 1500 (elővételben)
Időpont: 
2011. március 18. 20:00 - péntek

Végre nálunk is fellép március 18-án a Chew Lips, az elmúlt időszak egyik legfrissebb, legütősebb elektro-pop formációja. És hogy mi a titka a csapatnak? A fülbemászó, mégsem túlságosan kommersz zenei megoldások, a táncra invitáló ütemek és a hangszerek és zenei minták izgalmas elegye csak egy dolog. A Chew Lips aduásza minden bizonnyal Tigs, akinek nemcsak jellegzetes hangja van, de kimondottan karizmatikus jelenség is, az a típus, aki egyből a színpadra vonzza a tekinteteket.

A csapat 2010-ben jött ki új stúdió albummal. A Unicorn a sajtót sem hagyta hidegen, miután a Q magazin 5-ből 4 csillagot ítélt meg a lemeznek. Olyan kritikák láttak napvilágot, mint például: „Techno-ütemek, hozzá pedig izgalmas és okos énekdallamok”, emellett pedig több nagyobb magazin is elismerően nyilatkozott a munkásságukról, akadt aki az LCD Soundsystem-hez vagy Prince-hez hasonlította őket. A nagy sajtóvisszang után nem csoda, hogy a jelenlegi Európa turnéjuk hatalmas érdeklődéssel folyik.

2009. augusztus 19. 18:49 - CHEW LiPS ©CHEW LiPS
CHEW LiPS

Az estét a Marshmallow indie rock zenekar nyitja. A nevük a szcénában már ismerősen cseng, sajátos gitárhangzás, felpörgető muzsika, kifinomult stílus jellemzi a csapatot. Őket az electro/powerpop vonalon mozgó Fat Phoenix követi majd, akik nem egyszer bizonyították már, hogy az elektronikus hangzás és az okos popzene jól megfér egymás mellett.

A koncertek után a már megszokott, biztos elborulást szolgáltató Tesco Disco dübörög majd, a kisteremben pedig Adam és a Death Disco két fenegyereke, Dictator és Hussar garantálja a reggelig tartó bulit.

Hirdetés