2018. február 20. - kedd

Chew Lips (UK)

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Corvintető
Jegyár: 
1800 Ft, 1500 (elővételben)
Időpont: 
2011. március 18. 20:00

Végre nálunk is fellép március 18-án a Chew Lips, az elmúlt időszak egyik legfrissebb, legütősebb elektro-pop formációja. És hogy mi a titka a csapatnak? A fülbemászó, mégsem túlságosan kommersz zenei megoldások, a táncra invitáló ütemek és a hangszerek és zenei minták izgalmas elegye csak egy dolog. A Chew Lips aduásza minden bizonnyal Tigs, akinek nemcsak jellegzetes hangja van, de kimondottan karizmatikus jelenség is, az a típus, aki egyből a színpadra vonzza a tekinteteket.

A csapat 2010-ben jött ki új stúdió albummal. A Unicorn a sajtót sem hagyta hidegen, miután a Q magazin 5-ből 4 csillagot ítélt meg a lemeznek. Olyan kritikák láttak napvilágot, mint például: „Techno-ütemek, hozzá pedig izgalmas és okos énekdallamok”, emellett pedig több nagyobb magazin is elismerően nyilatkozott a munkásságukról, akadt aki az LCD Soundsystem-hez vagy Prince-hez hasonlította őket. A nagy sajtóvisszang után nem csoda, hogy a jelenlegi Európa turnéjuk hatalmas érdeklődéssel folyik.

CHEW LiPSCHEW LiPS

Az estét a Marshmallow indie rock zenekar nyitja. A nevük a szcénában már ismerősen cseng, sajátos gitárhangzás, felpörgető muzsika, kifinomult stílus jellemzi a csapatot. Őket az electro/powerpop vonalon mozgó Fat Phoenix követi majd, akik nem egyszer bizonyították már, hogy az elektronikus hangzás és az okos popzene jól megfér egymás mellett.

A koncertek után a már megszokott, biztos elborulást szolgáltató Tesco Disco dübörög majd, a kisteremben pedig Adam és a Death Disco két fenegyereke, Dictator és Hussar garantálja a reggelig tartó bulit.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

Grecsó Krisztián, Hrutka Róbert

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje Gyulán.