2018. június 20. - szerda

10. Falk Art Fórum

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. április 9. 14:00 - 22:00

Jubileumi meglepetésekkel várja törzsközönségét és új látogatóit a Falk Art Fórum művészeti fesztivál az év 99. napján. Április 9-én újra nyüzsgő sétálóutcává alakul a Falk Miksa utca az V. kerületben. Az összefogás jegyében, önkéntesek bevonásával készülnek a régiségboltok és a művészeti galériák erre az örömünnepre, immár 10. alkalommal.

Újra egy szombat, amikor beléphetünk bárhová, és szóba elegyedhetünk bárkivel, amikor lehet játszani és csodálkozni, amikor csakis a kíváncsiság kötelező. Megnyílnak a galériák, az utcán zene szól, és még a pihenőpadok is műalkotások.

Falk Art FórumFalk Art Fórum

Koncertek és gyerekprogramok – komolyabbaknak kerekasztal beszélgetés a műtárgy kereskedelemről. Japán fametszetek, Barcsay Jenő és Kádár Béla festményei, ifjú iparművészek újító ötletei, Bächer Iván anekdotái, jazz és opera – széles az ingyenes programok választéka.

És ha már jubileum, ne feledkezzünk meg az utca száz éves épületeiről sem, hiszen a Falk Art Fórum együttműködik az idén először megvalósuló Budapest 100 programmal is.

Tíz fesztivál már hagyományt teremt: tudjuk, a találkozások napja ez a szombat minden ősszel és tavasszal. Stílusok és korok, generációk és művészeti ágak találkoznak a Falk Art Fórumon, ami tagadhatatlanul egyre inkább a miénk.

A fesztivál újságja, a Falk Art Kurír is jubileumi számmal jelentkezik: a hagyomány szellemében korábbi évek szórakoztató eseményeiből is szemezget, és megújulva angol nyelvű oldallal bővül.

Bővebb információ a www.falkart.hu honlapon, valamint a Facebook-on található.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Zsuffa Zsanna Lídia - kócsag

A 300 m2-nél valamivel nagyobb alkotás a XI. Bertalan Lajos utca 16. szám alatt található társasház tűzfalára került fel, tervezője Zsuffa Zsanna Lídia.

plakát

Elfogytak a Sziget diákjegyek és már nem lehet kapni augusztus 11-12-13-ra, azaz szombat-vasárnap-hétfőre szóló háromnapos bérletet sem az idei fesztiválra.

A kiállításon Párizsban

„Nem történik benne semmi, csak az, hogy egy ember megeszik egy halat” – mondta Szindbád-Krúdy írását átolvasva egy nyomdász.