2018. április 19. - csütörtök

10. Falk Art Fórum

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. április 9. 14:00 - 22:00

Jubileumi meglepetésekkel várja törzsközönségét és új látogatóit a Falk Art Fórum művészeti fesztivál az év 99. napján. Április 9-én újra nyüzsgő sétálóutcává alakul a Falk Miksa utca az V. kerületben. Az összefogás jegyében, önkéntesek bevonásával készülnek a régiségboltok és a művészeti galériák erre az örömünnepre, immár 10. alkalommal.

Újra egy szombat, amikor beléphetünk bárhová, és szóba elegyedhetünk bárkivel, amikor lehet játszani és csodálkozni, amikor csakis a kíváncsiság kötelező. Megnyílnak a galériák, az utcán zene szól, és még a pihenőpadok is műalkotások.

Falk Art FórumFalk Art Fórum

Koncertek és gyerekprogramok – komolyabbaknak kerekasztal beszélgetés a műtárgy kereskedelemről. Japán fametszetek, Barcsay Jenő és Kádár Béla festményei, ifjú iparművészek újító ötletei, Bächer Iván anekdotái, jazz és opera – széles az ingyenes programok választéka.

És ha már jubileum, ne feledkezzünk meg az utca száz éves épületeiről sem, hiszen a Falk Art Fórum együttműködik az idén először megvalósuló Budapest 100 programmal is.

Tíz fesztivál már hagyományt teremt: tudjuk, a találkozások napja ez a szombat minden ősszel és tavasszal. Stílusok és korok, generációk és művészeti ágak találkoznak a Falk Art Fórumon, ami tagadhatatlanul egyre inkább a miénk.

A fesztivál újságja, a Falk Art Kurír is jubileumi számmal jelentkezik: a hagyomány szellemében korábbi évek szórakoztató eseményeiből is szemezget, és megújulva angol nyelvű oldallal bővül.

Bővebb információ a www.falkart.hu honlapon, valamint a Facebook-on található.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A francia Michel Bouvet a világ egyik legkeresettebb kulturális plakáttervezője.

plakát

A kilencvenes évek legnagyobb slágereit jegyző dance-sztárok lépnek fel az idei Telekom VOLT Fesztivál utolsó napján.

Jazzanova Live feat. Paul Randolph

Az elmúlt évek során egyre szélesebb zenei spektrumot ölel fel a Budapesti Tavaszi Fesztivál kínálata, így nem meglepő, hogy idén is a könnyűzene és elektronikus zene legkiválóbbjai adják egymásnak a színpadot.