Bringára srácok! és egyebek Óbudán

Helyszín: 
Időpont: 
2011. május 17. 0:00 - kedd - 2011. május 22. 0:00 - vasárnap

2011. május 17. 11:45 - Bringás ©Bringás
 Itt egy kis programajánló, amelyet május 17-22.napokra kínálnak a szervezők. Lesz macskajáték és kutyapajti, táncest és történelmi előadás, baba-mama klub...

Óbudai Kulturális Központ

május 17. kedd 15.00
Történelmi előadássorozat

május 21. szombat 19.00
Liversing táncest

május 22. vasárnap 15.00, 19.00
Óbudai teátrum: Macskajáték

E groteszk történet főhőse özvegy Orbán Béláné, a darab valójában az ő véget nem érő vitája, szájaskodó, alakoskodó pörlekedése mindenkivel, aki körülveszi: a lányával, a szomszédnőjével, Paulával s legfőképpen az ő München közelében élő nénjével, Gizával. Körömszakadtáig harcol, hogy zűrzavaros, értelmetlen és reménytelen szerelmét ráerőszakolja a világra... Bukásra ítélt küzdelem ez, - igaz, drágán fizet érte. A győzelem órája már az összeomlás, a kifulladás órája is, öröme inkább csak jelkép, ahogy egy zászló lobog egy rommá lőtt, kiégett város füstölgő falai fölött. (Örkény István: A Macskajáték elé)A darab főszerepe Pásztor Erzsi Jászai Mari-és Balázs Béla-díjas, Érdemes művész jutalomjátéka, az előadást Őze Áron Jászai Mari-díjas színész-rendező rendezte.

Óbudai Kulturális Központ
Békásmegyeri Közösségi Háza

május 17. kedd 18.00
Én és a gazdám

május 21. 14.00
Kórustalálkozó
Kutyapajti
Ma, amikor egyre nagyobb teret hódít az állatvédelem, és szerencsére egyre több ember érzi, milyen szükséges, hogy békés szimbiózisban éljünk állatbarátainkkal, nagyon fontos a felelős állattartást elsajátítani. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt fontos beszélgetésekre kerül sor. Meghívott vendégek: Nyitrai Attila – etológus, Kovács György – kinológus, Kiszel Zsuzsa – mesterkiképző és egy kerületi állatorvos. Van egy mondás: Lehet kutya nélkül élni, de nem érdemes. A kutya az ember legjobb barátja, és hogy ez fordítva is így legyen, ehhez tudnunk kell, mit tehetünk négylábú barátainkért.

Óbudai Kulturális Központ
Csillaghegyi Közösségi Háza

május 20. péntek 10.00
Baba mama klub

május 20. péntek 19.00
Jazz klub

május 21. szombat
10.00-13.00 Kerékpáros KRESZ nap gyerekeknek

Bringára, srácok!

A közeledő nyári szünidő alatt sok gyerek választja a biciklizést időtöltésként. Ezen a napon az ifjú kerékpárosok játékos formában sajátíthatják el a biztonságos közlekedés alapjait a III. kerületi Rendőrkapitányság szakértőinek segítségével. KRESZ pályát állítanak fel a gyerekeknek, ahol kipróbálhatják tudásukat. Tesztlapok, társasjátékok, diafilmek, foglalkoztató füzetek segítik az ismeretek megszerzését, és biztonsági filmet is vetítenek.

Kerékpárt mindenki hozzon magával!

A belépés díjtalan.

Még többet a programokról itt.

Hirdetés