Lady Gaga Pre Listening party

Időpont: 
2011. május 21. 0:00 - szombat

Két nappal a nagylemez hivatalos megjelenése előtt, Magyarországon elsőként május 21-én este, az U26-ban hallgathatják meg a rajongók Lady Gaga legújabb, Born This Way címet viselő albumát.

A Grammy-díjas popdíva, Lady Gaga még meg nem jelent lemezét ünnepelhetik a legfanatikusabb Gaga rajongók az U26 Clubshop-ban. A hivatalos Pre Listening Party este 8-kor nyitja meg kapuit DJ Marcello-val, aki az egyik legújabb fiatal csillag a lemezlovasok egén. A ráhangolódás után a helyszínen az énekesnő rajongóit őrületes meglepetések is várják, többek között egy Lady Gaga hasonmásverseny, ahol 5 dedikált album talál gazdára a leghitelesebb imitátorok között. Az este folyamán autentikus táncelőadások lesznek az énekesnő videóklippjeiből, és nem maradhat el az U26 kínálatából a Pokerface koktél sem. Éjfélhez közeledve maga Lady Gaga szól majd személyesen leghűségesebb rajongóihoz videóüzenet formájában. A hajnalt DJ Junior-ral köszönthetik a jelenlévők, aki egy nem mindennapi dj set-ben mutatja be a Born This Way legfrissebb dalait és aki Magyarország egyik legismertebb rádiós és house DJ-je. Olyan nevekkel játszott együtt, mint Fedde Le Grand, Paul Oakenfold vagy Axwell.

Azok, akik nem tudnak részt venni a party-n, ne keseregjenek, mert a djuice díjmentesen letölthetővé teszi Lady Gaga albumát azok számára, akik 2011. május 17-től Samsung Galaxy Mini készüléket vásárolnak bármely djuice számlás előfizetéssel és egyúttal belépnek a djuice fejlődésösztönző és kedvezményprogramjába, a myLife-ba.

A Pre Listening Party-ra ingyenes, de korlátozott darabszámban érhetők el a belépők. Az érdeklődők böngésszék a djuice Facebook oldalát, hogy a bejutással kapcsolatban informálódjanak.

Vedd fel te is a pókerarcod és hallgasd meg elsőként Lady Gaga fenomenális Born This Way című albumát!

Hirdetés