2018. november 12. - hétfő

Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásár 2011

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. június 10 - 2011. június 13

2011. június 10-13. között, immáron hatodik alkalommal, ismét kitárja kapuit a Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásár. A pünkösdi hétvégén a sok-sok játék mellett zenés, táncos előadásokat, bábjátékokat szerveznek, ahol lehetőség nyílik a közös éneklésre, táncra is.

A látogatók nem csak megnézhetik, hanem kipróbálhatják, sőt meg is vásárolhatják a játékokat. Igazi játszóház, élményekben gazdag családi szórakozás ez a hely kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

A klasszikusok mellett számos újdonságot is bemutatnak a gyártók és a kereskedők ezekben a napokban. A vezető márkák mellett a kreatív, egyedi játékok mesterei is bemutatkoznak. Annyiféle játékkal találkozhatunk a Kaland-Várban, hogy azt felsorolni szinte lehetetlen. Itt mindig gyereknap van!

A rajzfilmek kedvelőinek animációs filmeket vetítenek. Ha pedig nem fáradtunk el teljesen a játékban, akkor várnak minket a különböző játékbemutatók, kézművesek utcája, Barbie játszóház, ajándékok, sőt kipróbálhatjuk a gipszfestést és az arcfestést is...

Az előző évi sikerek alapján most is szerveznek lovagi játékot, lovaggá avatással, tánccal, zenével. Szombattól hétfőig naponta 11 és 15 órakor várja látogatóinkat a lovagi játék. Igazi meglepetéssel, színes jelmezes felvonulással is készülnek, mi több, a Star Wars galaktikus lovagjai is feltűnnek majd a rendezvényen...

Idén óriási rajzversenyt hirdetnek: rajzold le a legkedvesebb nyári élményedet, és a rajzot küldd el erre a címre: Line Design Kft., 1143 Budapest Stefánia út 16.! A borítékra írd rá: „Kaland-Vár rajzpályázat"!
Beküldési határidő: 2011. június 10., eredményhirdetés június 12-én. A legszebb munkákat bemutatják a Kaland-Vár Kiállításon. A pályamunkádra ne felejtsd el ráírni a nevedet és az életkorodat, a borítékra pedig a címedet!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A héten Magyarországra érkezik Nick Szabo kriptográfus, a bitcoin szellemi atyja, a digitális szerződések koncepciójának kidolgozója.

plakát

Egyedülálló angol nyelvi klub jött létre.

A tarokk pakli lapjai

„Itt van az ősz, itt van újra”, sőt, lassan már a tél is a nyakunkon van, cseppeget [sic] az eső ezért több CSEPPEK.hu-t olvasunk, korábban sötétedik, az időjárás hidegebbre fordul, az ember pedig több időt kénytelen tölteni a benti szobában mint a kinti térben. Persze nem kell megijedni, ennek a helyzetnek is meglehet az előnye. Mivel foglaljuk el magunkat ilyen napokon? Segítünk! A megoldás: kártyázással! Hiszen a kártyázás annyi minden egyszerre: szórakozás, személyiség és memória fejlesztés, közösségi program, szenvedély, kikapcsolódás és mindenekfelett kultúránk része. Manapság a régi játékokat vagy felváltotta a nagy póker (talán még a blackjack) őrület, vagy pedig inkább társasok felé kacsingatnak az emberek. Mi ezek helyett most egy pár híresebb, tipikusan magyar kártyajátékhoz hozzuk meg kedves olvasóink kedvét.