Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásár 2011

Időpont: 
2011. június 10. 0:00 - péntek - 2011. június 13. 0:00 - hétfő

2011. június 10-13. között, immáron hatodik alkalommal, ismét kitárja kapuit a Kaland-Vár Játékkiállítás és Vásár. A pünkösdi hétvégén a sok-sok játék mellett zenés, táncos előadásokat, bábjátékokat szerveznek, ahol lehetőség nyílik a közös éneklésre, táncra is.

A látogatók nem csak megnézhetik, hanem kipróbálhatják, sőt meg is vásárolhatják a játékokat. Igazi játszóház, élményekben gazdag családi szórakozás ez a hely kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

A klasszikusok mellett számos újdonságot is bemutatnak a gyártók és a kereskedők ezekben a napokban. A vezető márkák mellett a kreatív, egyedi játékok mesterei is bemutatkoznak. Annyiféle játékkal találkozhatunk a Kaland-Várban, hogy azt felsorolni szinte lehetetlen. Itt mindig gyereknap van!

A rajzfilmek kedvelőinek animációs filmeket vetítenek. Ha pedig nem fáradtunk el teljesen a játékban, akkor várnak minket a különböző játékbemutatók, kézművesek utcája, Barbie játszóház, ajándékok, sőt kipróbálhatjuk a gipszfestést és az arcfestést is...

Az előző évi sikerek alapján most is szerveznek lovagi játékot, lovaggá avatással, tánccal, zenével. Szombattól hétfőig naponta 11 és 15 órakor várja látogatóinkat a lovagi játék. Igazi meglepetéssel, színes jelmezes felvonulással is készülnek, mi több, a Star Wars galaktikus lovagjai is feltűnnek majd a rendezvényen...

Idén óriási rajzversenyt hirdetnek: rajzold le a legkedvesebb nyári élményedet, és a rajzot küldd el erre a címre: Line Design Kft., 1143 Budapest Stefánia út 16.! A borítékra írd rá: „Kaland-Vár rajzpályázat"!
Beküldési határidő: 2011. június 10., eredményhirdetés június 12-én. A legszebb munkákat bemutatják a Kaland-Vár Kiállításon. A pályamunkádra ne felejtsd el ráírni a nevedet és az életkorodat, a borítékra pedig a címedet!