TNT Ráadás koncert

Időpont: 
2011. július 29. 0:00 - péntek

2011. május 21-én a Budapest Sportarénában telt házas koncertet adott a TNT, amelyet ezúttal hazavisznek a fiúk Győrbe, a szülővárosukba, hogy a közönség újra átélhesse az Aréna koncert felejthetetlen hangulatát.

Dobrády Ákos és Inti közel fél évig készülődött - ahogy ők fogalmaztak-, életük egyik legfontosabb napjára. A közönség végig táncolta és énekelte a két órás, slágerekkel teli elsöprő lendületű koncertet. A teljes show -t táncosokkal, fény, vizual - és hangtechnikával ezúttal a Győri ETO parkban is bemutatják. A Ráadás-koncert mellett aznap délután a Bayern München All Stars csapata mérkőzik meg az ETO Öregfiúkkal közvetlenül az NB I -es mérkőzés előtt. Az ETO Nap TNT koncerttel és Fergeteg party-val zárul. Így a foci és zenerajongók apraja-nagyja szórakozhat egész nap a Stadionban.
Ákos és Inti ezúttal is mindent meg fog tenni, hogy a közönség feledhetetlen élményekkel térjen haza.

2010. december 9. 18:34 - TNT, együttes ©TNT, együttes
TNT, együttes

- Soha nem felejtjük el honnan indultunk. Győr a szülővárosunk, ide kötnek a gyerekkori emlékek, a barátok, a sport és az első zenei élmények. Boldogok vagyunk, hogy a 2 órás showt haza tudjuk hozni,és ezért köszönettel tartozunk az Eto-nak és Tarsoly Csabának! Pályafutásunk során most először lesz arra példa, hogy ilyen méreteket öltő színpadtechnikával és látványelemekkel koncertezzünk a Kisstadion vagy éppen az Aréna kapuin kívül. Ez nem egy sima hétköznapi koncert lesz. Úgy gondolom, sok ember életéből kimarad, amikor 10-15 ezer emberrel egy arénában egyemberként énekel és átélheti az ott tapasztalható különleges atmoszférát. Hiszem, hogy július 29-én ezt rengetegen pótolják majd. Különleges élmény vár mindenkire és be fogjuk bizonyítjuk ,hogy ezek nem üres szólamok!

Hozzászólások (1)

  • anon
    molnarerika2@ho... (nem ellenőrzött)

    Köszönöm a jó bulit kár hogy nem áltok ujra össze

    jún. 20, 2011

Hirdetés