2018. november 20. - kedd

Repülő szőnyeg érkezik a Savoya Parkba

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Savoya Park
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2012. február 4. 10:00 - 18:00

Aladdin birodalmába csöppennek azok, akik február 4-én, szombaton ellátogatnak a budapesti Savoya Parkba. Az Ezeregyéjszaka Farsang különleges programokat kínál a gyerekeknek és felnőtteknek, lesz kézműveskedés, színházi előadás, sőt repülő szőnyeg is. A délelőtt 10-től este 6 óráig tartó rendezvény ingyenes.

Aki valaha arról álmodozott, hogy szívesen kipróbálná Aladdin varázsszőnyegét, az mindenképpen látogasson el február 4-én, szombaton a budapesti Savoya Parkba, mert az álma valóra válhat. A mesebeli szőnyegre bárki felülhet, de aztán ne csodálkozzon, ha a szőnyeg vad hullámzásba kezd, hanem kapaszkodjon inkább. Hogy tökéletes legyen a mesebeli utazás, a gyerekek Aladdin, Jázmin vagy akár Abu jelmezét is magukra ölthetik. Szőnyeges kalandjukról kérésre fotó készül, melyet elektronikus úton kapnak meg. Ezzel is bizonyíthatják később az iskolában vagy az oviban, hogy igenis, kipróbálták a varázsszőnyeget.

Ezeregyéjszaka FarsangEzeregyéjszaka Farsang

Aki vonakodik felülni a szőnyegre, az a kézműves asztaloknál elkészítheti a szőnyeg kicsinyített mását, mely csak egészen kevés varázserővel rendelkezik majd. Emellett a gyerekek és szüleik készíthetnek kincses dobozba illő gyöngyékszereket, vagy fabrikálhatnak ujjbábokat és fakanálbábot, melyekkel eljátszhatják Aladdin történetét. Az Ezeregyéjszaka Farsangon lesz arcfestés is, ahol csodafestékkel tündérré, pillangóvá, tigrissé vagy bármilyen mesebeli lénnyé változtatják a kicsiket. A csodafestéket este csapvízzel lehet majd hatástalanítani, és a gyerekek visszaváltoznak.

Az Ezeregyéjszaka Farsang programjában délután 2 órakor kezdődik az Ezeregyéjszaka legszebb meséi című zenés, vidám előadás az Óperenciás Bábszínház előadásában, melyre minden gyermeket és felnőttet szeretettel várnak a Savoya Parkban.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.