Repülő szőnyeg érkezik a Savoya Parkba

Helyszín: 
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2012. február 4. 10:00 - 18:00 - szombat

Aladdin birodalmába csöppennek azok, akik február 4-én, szombaton ellátogatnak a budapesti Savoya Parkba. Az Ezeregyéjszaka Farsang különleges programokat kínál a gyerekeknek és felnőtteknek, lesz kézműveskedés, színházi előadás, sőt repülő szőnyeg is. A délelőtt 10-től este 6 óráig tartó rendezvény ingyenes.

Aki valaha arról álmodozott, hogy szívesen kipróbálná Aladdin varázsszőnyegét, az mindenképpen látogasson el február 4-én, szombaton a budapesti Savoya Parkba, mert az álma valóra válhat. A mesebeli szőnyegre bárki felülhet, de aztán ne csodálkozzon, ha a szőnyeg vad hullámzásba kezd, hanem kapaszkodjon inkább. Hogy tökéletes legyen a mesebeli utazás, a gyerekek Aladdin, Jázmin vagy akár Abu jelmezét is magukra ölthetik. Szőnyeges kalandjukról kérésre fotó készül, melyet elektronikus úton kapnak meg. Ezzel is bizonyíthatják később az iskolában vagy az oviban, hogy igenis, kipróbálták a varázsszőnyeget.

2010. szeptember 26. 14:06 - Ezeregyéjszaka Farsang ©Ezeregyéjszaka Farsang
Ezeregyéjszaka Farsang

Aki vonakodik felülni a szőnyegre, az a kézműves asztaloknál elkészítheti a szőnyeg kicsinyített mását, mely csak egészen kevés varázserővel rendelkezik majd. Emellett a gyerekek és szüleik készíthetnek kincses dobozba illő gyöngyékszereket, vagy fabrikálhatnak ujjbábokat és fakanálbábot, melyekkel eljátszhatják Aladdin történetét. Az Ezeregyéjszaka Farsangon lesz arcfestés is, ahol csodafestékkel tündérré, pillangóvá, tigrissé vagy bármilyen mesebeli lénnyé változtatják a kicsiket. A csodafestéket este csapvízzel lehet majd hatástalanítani, és a gyerekek visszaváltoznak.

Az Ezeregyéjszaka Farsang programjában délután 2 órakor kezdődik az Ezeregyéjszaka legszebb meséi című zenés, vidám előadás az Óperenciás Bábszínház előadásában, melyre minden gyermeket és felnőttet szeretettel várnak a Savoya Parkban.

Hirdetés