2018. szeptember 19. - szerda

„I Like It” parti és farsangzáró matrózbál hétfőn az A38-on

Kinyomtatom...
Helyszín: 
A38 Hajó
Jegyár: 
A belépés matrózpólóban díjtalan. Ha nem abban jössz, majd kitalálunk valamit.
Időpont: 
2012. február 20. 21:00
A38 2. épületrész

Február 21-én véget ér a farsang, és véget ér a világ két legszórakoztatóbb eseménye: a riói karnevál és a New Orleans-i Mardi Gras is. És véget ér még valami: egy három hónapos szavazás, ami során a patinás Lonely Planet útikönyvkiadó kereste a világ legjobb bárját.

Nem tudjuk még, hogy nyerünk-e. Nem tudjuk még, hogy – a segítségetekkel – az A38 Hajóé lesz-e a megtisztelő cím. Annyi bizonyos, hogy most kilencezer vokssal vezetjük a közönségszavazást, és nagyon izgalmas lesz a hajrá, ami február 21-én hajnali kettőkor ér véget.

A38 - ÚsztatásA világ legjobb bárja az A38?

Bármi is lesz a végeredmény, mi ünnepelni fogunk, és sok szeretettel hívunk, hogy ünnepelj te is velünk. A farsang és a karnevál végén, február 20-án este kilenctől együtt örülünk annak, hogy tisztesen helyt álltunk a világ legjobb klubjai és bárjai között, és együtt örülünk annak, hogy ilyen sokan ránk szavaztak, hogy ránk szavaztatok. Ezért a farsang zárásakor, Mardi Gras-kor nagyszabású jelmezbálra és táncos mulatságra invitálunk. A matrózbálba az ingyenes belépés feltétele mindössze az, hogy legyen rajtad egy klasszikus, kék-fehér csíkos matrózpóló – ha nincs ilyened, majd kitalálunk valamit. Természetesen lesznek jóféle italok a tengeribetegség ellen, az emelkedett hangulatról pedig DJ Infragandhi, Suefo és az A38 Hajó lemezlovas-különítménye, a hangulatvilágításról a Kiégő Izzók gondoskodik. Éjféltől pedig feszült figyelemmel követjük a szavazás véghajráját, hogy kiderüljön, valóban Budapesten van-e a világ 100 legjobb klubja közül a legeslegjobb.

Most így állunk, és itt szavazhatsz:

Ha még nem szavaztál, február 20-án akár helyben is megteheted.

Gyere, és mulass velünk az A38 matrózbálján!

Még nem értékelted

Igeen és az A38 a világ

Igeen és az A38 a világ legjobb klubja! Hipp hipp hurrá!
http://www.a38.hu/hu/cikk/vezetunk-a-lonely-planet-jatekan

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

Helyszín: 
Művészetek Palotája
Időpont: 
2018. szeptember 16 - 2018. szeptember 26
4 Pianos

Száz év története, az északi fény varázsa, „indie pop tündérek” és „arany paraziták”.

Papaver Cousin

A Papaver Cousins az A38-on mutatja be második nagylemezét.