2018. június 25. - hétfő

Nyitott beszédtechnika óra az Erzsébet téren

Kinyomtatom...
Időpont: 
2013. április 25. 16:00
beszedjavito_logo_2.jpg

Fővárosi Beszédjavító Intézet, a tisztán csengő hang és a kiművelt magyar beszéd népszerűsítése érdekében három egymást követő alkalommal betekintést ad a beszédtechnika alapjaiba nyitott, szabadtéri óra keretében.


„A legszínesebb magyar szó 2013” kampányához csatlakozva az Erzsébet téri köztéri üzenőfalat körülfogva hanggal, emberi szóval töltjük be a teret - magyarázza Mosányi Emőke az intézet igazgatója. Célunk, hogy a jól és szépen képzett hang és beszéd erejét, a nyelv formába öntésének folyamatát bemutassuk.
Várunk mindenkit, hogy a szép magyar beszéd minél több ember segítségével szólaljon meg.
Helyszín: Budapest V. Erzsébet tér, Köztéri üzenőfal
Időpontok:
2013. április 25. 16.00.
2013. május 2. 16.00.
2013. május 9. 16.00.
 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

A kiállításon

Február 15. óta várja a nagyközönséget a lenyűgöző emberi testet bemutató tárlat, és a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a nyitva tartást.

plakát

Egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.