2018. november 17. - szombat

Interaktív hajókiállítás az Allee Bevásárlóközpontban

Kinyomtatom...
Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2013. június 1 - 2013. június 30

Hajózástörténeti kiállítás, különleges hajóbemutatók, gyermekprogramok épített díszletvitorlás fedélzetén, családi programelemek, valamint nyereményjáték, melynek fődíja egy luxus hajóút a Földközi-tengeren. Ezt kínálja az Allee Bevásárlóközpont ingyenesen látogatható „Mindenki a fedélzetre!” című rendezvénysorozata.

 _ALLEE_ BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

A Közlekedési Múzeum hajózástörténeti kiállításába kaphat bepillantást - többek között - minden érdeklődő, aki meglátogatja az Allee Bevásárlóközpont hajókiállítását. Az Allee az egész család számára kínál programokat a vízparti vakációk látványosságait élménnyé varázsoló eseménysorozatán. A felnőttek – egy épített stégen állva – megcsodálhatják az ötszörös magyar bajnok Majthényi Zsombor legújabb finn-dingi versenyhajóját, megtekinthetnek veterán benzines fa és modern műanyag motorcsónakot, egy magyar cég által fejlesztett és készített elektromos motorcsónakot, valamint vitorlás hajót is. A gyermekek minden nap más-más hajózással kapcsolatos játékon (a csomózás tudományának kipróbálása, hálófonás, hajómakett-készítés, kódfejtés, kalóz-nap, puzzle, kifestő) vehetnek részt egy épített díszletvitorlás fedélzetén. Mindemellett egy 6 méter magas világítótornyot mintázó légvár is várja a legkisebbeket. Lehetőség nyílik még a hamísítatlan északi-tengerparti strandkosár pihenőszigetek kipróbálására is, valamint élményszerű emléket garantál, ha igénybe veszik a fotófal által nyújtott szolgáltatást is.

Amennyiben résztvesz a nyereményjátékban étrtéke ajándékokat nyerhet, fő díj kétfős luxus hajóutat a Földközi-tengeren.

Az Alle sajtóközleményéből

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.

plakát

A Lenin-kultusz és Vlagyimir Iljics kortárs átirataiból nyílik kiállítás Hódmezővásárhelyen.

plakát

Számos pompás corvina és más díszkódex érkezett magyar gyűjteményekből és a világ távoli pontjairól, New Yorktól Párizson keresztül Bécsig az Országos Széchényi Könyvtárba.