2018. június 20. - szerda

Interaktív hajókiállítás az Allee Bevásárlóközpontban

Kinyomtatom...
Jegyár: 
ingyenes
Időpont: 
2013. június 1 - 2013. június 30

Hajózástörténeti kiállítás, különleges hajóbemutatók, gyermekprogramok épített díszletvitorlás fedélzetén, családi programelemek, valamint nyereményjáték, melynek fődíja egy luxus hajóút a Földközi-tengeren. Ezt kínálja az Allee Bevásárlóközpont ingyenesen látogatható „Mindenki a fedélzetre!” című rendezvénysorozata.

 _ALLEE_ BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

A Közlekedési Múzeum hajózástörténeti kiállításába kaphat bepillantást - többek között - minden érdeklődő, aki meglátogatja az Allee Bevásárlóközpont hajókiállítását. Az Allee az egész család számára kínál programokat a vízparti vakációk látványosságait élménnyé varázsoló eseménysorozatán. A felnőttek – egy épített stégen állva – megcsodálhatják az ötszörös magyar bajnok Majthényi Zsombor legújabb finn-dingi versenyhajóját, megtekinthetnek veterán benzines fa és modern műanyag motorcsónakot, egy magyar cég által fejlesztett és készített elektromos motorcsónakot, valamint vitorlás hajót is. A gyermekek minden nap más-más hajózással kapcsolatos játékon (a csomózás tudományának kipróbálása, hálófonás, hajómakett-készítés, kódfejtés, kalóz-nap, puzzle, kifestő) vehetnek részt egy épített díszletvitorlás fedélzetén. Mindemellett egy 6 méter magas világítótornyot mintázó légvár is várja a legkisebbeket. Lehetőség nyílik még a hamísítatlan északi-tengerparti strandkosár pihenőszigetek kipróbálására is, valamint élményszerű emléket garantál, ha igénybe veszik a fotófal által nyújtott szolgáltatást is.

Amennyiben résztvesz a nyereményjátékban étrtéke ajándékokat nyerhet, fő díj kétfős luxus hajóutat a Földközi-tengeren.

Az Alle sajtóközleményéből

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

A kiállításon Párizsban

„Nem történik benne semmi, csak az, hogy egy ember megeszik egy halat” – mondta Szindbád-Krúdy írását átolvasva egy nyomdász.

plakát

A BAHART szervezésében immáron harmadik alkalommal zajlott közönségsikerrel és teltházzal a Nemzeti Regatta – Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja Siófokon.

LEGO® Store Budapest/Momart

A 321 méteres LEGO® kígyót több mint 5000 gyermek segítségével építették.