2018. október 18. - csütörtök

Nyitott Pince Napok

Kinyomtatom...
Időpont: 
Repeats mindennap (Hétfő) június 01 2009-ig . 2009. május 30

Idén, a Kulturális Turizmus Éve „Bor és gasztronómia” pillérének jegyében, negyedszer is megrendezésre kerül a Nyitott Pince Napok. Az immár hagyománnyá vált nagysikerű akció keretében több mint 150 csatlakozott pincészet három napon keresztül várja a borkedvelőket, kedvezményes, illetve ingyenes borkóstolóval.

Pünkösdkor, 2009. május 30. és június 1. között ismét megrendezésre kerül a Nyitott Pince Napok. Az akció keretében a csatlakozott pincészetek vállalják, hogy a három napból minimum két napon 9 és 19 óra között nyitva tartanak, továbbá a gazda vagy a borhoz értő személyzet fogadja a betérő vendégeket. Az érdeklődők megtekinthetik a pincészetet, továbbá kedvezményesen – akár ingyenesen, vagy fél áron – kóstolhatják meg a pince borait, és a vásárolt borok árából is engedményt kapnak.

A rendezvényről, valamint az akcióban részt vevő pincészetekről bővebb információt az alábbi helyeken kaphatnak az érdeklődők:

  • Az ország Tourinform-irodáiban
  • A májusi „Itthon otthon van” mellékletben
  • A www.itthon.hu és a www.nyitottpince.hu honlapokon
  • A Magyar Bormarketing Kht. által kiadott Pesti Est különszámban
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. október 18–21. (csütörtök-vasárnap) a Várkert Bazárban.

logo

Izgalmas témák az október 16-án kezdődő Déli-Doku latin-amerikai dokumentumfilm-fesztiválon.

plakát

A fesztivál a szentendrei kistérségben egyedülálló módon vállalja fel kortárs táncművek bemutatását, a műfaj rajongóinak nagy örömére.