Előszilveszterezzen a 100 Tagú Cigányzenekarral

Időpont: 
2013. december 30. 18:00 - hétfő

Előszilveszterezzen a 100 Tagú Cigányzenekarral december 30-án a Budapest Kongresszusi Központban! A 100 Tagú Cigányzenekar koncertjén a Zene-Bor-Gasztronómia harmóniája már 18 éve nyújt felejthetetlen élményt a december utolsó napjaiban kikapcsolódásra, szórakozásra vágyó közönségnek.

Minden évben a Zene-Bor ünnepén nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar. Kétrészes műsoruk repertoárján Strauss, Rossini, Hacsaturján, Brahms, Bizet, Liszt és Csajkovszkij közkedvelt dallamai, továbbá olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzásvilággal gazdagítva. A koncertet „Buffó” Rigó Sándor és a vezető prímások vezényletével az elmaradhatatlan Pacsirta, a Radetzky induló és Offenbach kán-kánja zárja. Az est különlegessége, hogy koncert előtt a közönség néptáncbemutatóval egybekötött borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek termékével. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt ínycsiklandó vacsora kíséretében vagy sós falatok és bor mellett élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban, mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.

A négyfogásos vacsora, melyet a Novotel Congress kiváló mesterszakácsa csakis erre az ünnepi alkalomra ajánl, méltán kíséri a hagyományosan forró hangulatú koncertet. A rozéra sült mangalica szűz tejszínes gombamártással, brokkoli felfújttal, gesztenyés paprikaraguval és rakott burgonyával remekül párosítható a kitűnő Hajósi Cabernet Sauvignon és Kékfrankos borokhoz. A koncert második része a mindig nagy sikert arató különleges desszert jegyében telik, mely idén nugátos csokoládétorta chilivel és eper mousse-szal. Az est fináléja az elmaradhatatlan tűzijáték, mellyel a zenekar szilveszter előnapját köszönti, és kíván mindenkinek sikeres, boldog újesztendőt.

Információ és jegyrendelés: Argos Art Produkció 36-1-302-4290, 36-30-921-5701. Kapunyitás 18 órakor, a program: 18.15 - 18.45 Borkóstoló, néptáncbemutató, 19.00 Koncert I. rész / vacsora, 20.00 Szünet, 20.20 Koncert II. rész / vacsora folytatása.

Hirdetés