2018. december 17. - hétfő

Juhász Tibor: Szentivánéji Álom

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Holdudvar
Időpont: 
2009. június 20

A Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat részeként Juhász Tibor festőművész erotikus képei egyestés kiállításon láthatók a Holdudvar Galériában.

A magát eszmeiségben a Brit Stuckistákhoz közel állónak valló művész a klasszikus festészet hagyományos kompozícióit gyúrja össze a graffiti művészet vibráló színvilágával. Témája mindig a szerelem és ösztön együttes ábrázolása, képei az érzelem és a testiség között jó érzékkel egyensúlyoznak.

Munkái erotikusak, de sohasem vulgárisak. A testiség ábrázolása csak eszköz számára, hogy a legmélyebb érzelmeket, a tudatalatti ösztönös szerelmet, a másik emberhez, a társhoz való tiszta, gyermeki ragaszkodást képes legyen vizuálisan megjeleníteni.

Juhász TiborJuhász Tibor

Részletes program:

  • 18:00-19:00 Sajtótájékoztató (szélcsend esetén a hőlégballonon!)
  • 19:00 Megnyitó
  • 20:30-21:00 Magma team - tűzforgatók előadása
  • 21:00-23:00 Filmvetítés: Ingmar Bergman - Egy nyári éj mosolya (fekete-fehér szinkronizált svéd romantikus vígjáték)

A helyszínen lehetőség nyílik hőlégballonról megtekinteni Budapest esti panorámáját.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (2 szavazat)

lesz?

sziasztok! Valahol olvastam, hogy lesz hőlégballon a kiállításon! Tényleg igaz? És mindenki felmehet? Tud valaki valamit?
VK

Lesz! :-)

Annyit tudunk, hogy szélcsend esetén a sajtótájékoztató a hőlégballonon lesz és a helyszínen lehetőség nyílik hőlégballonról megtekinteni Budapest esti panorámáját. Több információnk sajnos nincs.

hőlégballon

ja, ja, szélcsend...itt már szélvihar van. pedig én is kíváncsi lettem volna rá...

volt?

sziasztok, volt valaki a Juhász Tibor kiállításon? n menni akartam, de annyira esett, hogy nem indultam el. pedig nagyon kíváncsi lettem volna, mert n is ltem oroszországban, jó lett volna beszlni s megnzni a képeket. mikor lesz lesz legközelebb kiállítása? Miklós

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Urbán Ádám a Fővárosi Nagycirkusz fotográfusának rendhagyó kiállítása december 10-től a Capa Központban.

plakát

Egész napos programsorozattal emlékeznek meg az Antik Gyűjtemény megalapításának 110 éves évfordulójáról a nemrég újranyitott Szépművészeti Múzeumban.

plakát

Az Országos Széchényi Könyvtár Ezerszer Júlia, arcok és kérdőjelek című tárlata Júlia magánéletét és irodalmi munkásságát mutatja be, utóbbira helyezve a hangsúlyt.