Juhász Tibor: Szentivánéji Álom

Helyszín: 
Időpont: 
2009. június 20. 0:00 - szombat

A Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat részeként Juhász Tibor festőművész erotikus képei egyestés kiállításon láthatók a Holdudvar Galériában.

A magát eszmeiségben a Brit Stuckistákhoz közel állónak valló művész a klasszikus festészet hagyományos kompozícióit gyúrja össze a graffiti művészet vibráló színvilágával. Témája mindig a szerelem és ösztön együttes ábrázolása, képei az érzelem és a testiség között jó érzékkel egyensúlyoznak.

Munkái erotikusak, de sohasem vulgárisak. A testiség ábrázolása csak eszköz számára, hogy a legmélyebb érzelmeket, a tudatalatti ösztönös szerelmet, a másik emberhez, a társhoz való tiszta, gyermeki ragaszkodást képes legyen vizuálisan megjeleníteni.

Részletes program:

 • 18:00-19:00 Sajtótájékoztató (szélcsend esetén a hőlégballonon!)
 • 19:00 Megnyitó
 • 20:30-21:00 Magma team - tűzforgatók előadása
 • 21:00-23:00 Filmvetítés: Ingmar Bergman - Egy nyári éj mosolya (fekete-fehér szinkronizált svéd romantikus vígjáték)

A helyszínen lehetőség nyílik hőlégballonról megtekinteni Budapest esti panorámáját.

Hozzászólások (4)

 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  sziasztok! Valahol olvastam, hogy lesz hőlégballon a kiállításon! Tényleg igaz? És mindenki felmehet? Tud valaki valamit?
  VK

  jún. 18, 2009
 • anon
  misi

  Annyit tudunk, hogy szélcsend esetén a sajtótájékoztató a hőlégballonon lesz és a helyszínen lehetőség nyílik hőlégballonról megtekinteni Budapest esti panorámáját. Több információnk sajnos nincs.

  jún. 19, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  ja, ja, szélcsend...itt már szélvihar van. pedig én is kíváncsi lettem volna rá...

  jún. 19, 2009
 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  sziasztok, volt valaki a Juhász Tibor kiállításon? n menni akartam, de annyira esett, hogy nem indultam el. pedig nagyon kíváncsi lettem volna, mert n is ltem oroszországban, jó lett volna beszlni s megnzni a képeket. mikor lesz lesz legközelebb kiállítása? Miklós

  jún. 21, 2009